ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Θέλξιας Βαλέριας Φραγκούδη

Διαφορετικά απ' ότι τις προηγούμενες χρονιές τα γενέθλια της instagrammer

Δέσποινα Άσπρου

Τα γενέθλιά της είχε την 20η Φεβρουαρίου η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη και από νωρίς το πρωί της Τρίτης, η όμορφη instagrammer και επιχειρηματίας ξεκίνησε να δέχεται πολλές ευχές, διαδικτυακές και μη. Ανάμεσα σε όσους φυσικά έσπευσαν να της ευχηθούν μέσω social media ήταν και η ξαδέρφη της, Ανδρεάνα Φραγκούδη, όπως φυσικά και ο σύζυγός της Χριστίνος Πίπης που μέσα από ρομαντικές φωτογραφίες της είπε τα "χρόνια πολλά".

Κατά την διάρκεια της ημέρας των γενεθλίων της, η Θέλξια Βαλέρια δεν έσβησε τα κεράκια μόνο μιας τούρτας, αλλά τριών! Όπως είδαμε μέσα από σχετική ανάρτηση που έκανε, η ίδια δέχτηκε δύο τούρτες έκπληξη - μια από τις φίλες της και μια από που έλαβε στο μαγαζί που διατηρεί με την Ανδρεάνα Φραγκούδη στη Λευκωσία, ενώ το βράδυ ακολούθησε ένα οικογενειακό πάρτι με αφορμή την ημέρα,όπου φυσικά περιλάμβανε και τούρτα, την οποία έσβησε παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

 Όσον αφορά στο οικογενειακό πάρτι, ήταν αρκετά διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια - όπως επισήμανε η επιχειρηματίας στο ποστ και αυτό θεωρούμε εξαιτίας του ότι πρόσφατα "έχασε" ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο, τον παππού της.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη σημείωσε: "Διαφορετικά γενέθλια τα φετινά… αλλιώτικα… αλλά πάλι όμορφα …. γεμάτα ανθρώπους που αγαπάω!! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όσους κάνατε την μέρα μου ακόμα πιο όμορφη! Και όλους εσάς που αφιερώσατε λίγο χρόνο για να μου στείλετε τις τόσο όμορφες ευχές σας!! Είμαι τόσο ευγνώμων … ΥΓΕΙΑ ευχομαι σε όλο τον κόσμο".

Δείτε μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων της Θέλξιας Βαλέριας και έπειτα, την σχετική ανάρτηση:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση