ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με μίνι φόρεμα στο κόκκινο χαλί εντυπωσιάζει σύζυγος ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας

Η φωτογραφία που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας σε εκδήλωση στην Λευκωσία

Δέσποινα Άσπρου

Το 2ο φιλανθρωπικό fashion event KULT Together φιλοξένησε το Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας χαρίζοντας μια λαμπερή βραδιά στους παρευρισκόμενουςτην Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου και εκεί, όπως είπαμε τις προηγούμενες ημε΄ρες, βρέθηκαν αρκετά πρόσωπα του νησιού μας. Ανάμεσά τους και η σύζυγος του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Κωνσταντίνου Παναγή, Άνδρεα Νικολάου Παναγή.

Όπως είδαμε μέσα από τις επίσημες φωτογραφίες που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα, η Άντρεα Νικολάου Παναγή επένδυσε σε ένα σατέν off shoulder λευκό μίνι φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα παπούτσια και μίνι μαύρη τσάντα.

Να θυμίσουμε πως επρόκειτο για μια εκδήλωση με απώτερο στόχο την οικονομική στήριξη των δράσεων του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού «Γκολ στη Ζωή» και συγκεκριμένα, την ολοκληρωτική ανακαίνιση των παιδιατρικών θαλάμων του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Οι παρευρισκόμενοι, απόλαυσαν ένα ξεχωριστό fashion show σε ένα σύγχρονο αστικό τοπίο, με δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας που εκπροσωπούν στην Κύπρο οι Kult Boutiques. Η Shiseido Ginza Tokyo στήριξε την βραδιά ως Χρυσός Χορηγός και μοίρασε παράλληλα, υπέροχα δώρα στους παρευρισκόμενους.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση