ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φλογερούς έρωτες φέρνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Προεδρος της Isar Κύπρου Πατρίτσια Νικολάου μας λέει ποιά ζώδια θα ερωτευθούν

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Σύμφωνα με την Προεδρος της Isar Κύπρου Πατρίτσια Νικολάου σήμερα,  3 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Αιγόκερου και περνά σε αυτό του Υδροχόου, όπου και θα παραμείνει έως τις 27 Ιανουαρίου 2023.

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, έχουμε ένα πρωτότυπο, εντελώς ανεξάρτητο τρόπο προσέγγισης στις ερωτικές μας σχέσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι ερωτευμένη με τον έρωτα, είναι εκκεντρική, φέρνει ξαφνικούς έρωτες ή έρωτες μέσα από ομάδες ή διαδίκτυο. Είναι δύσκολη στη συμβίωση ενώ δίνει εύκολο διαζύγιο. Η Αφροδίτη αυτή έχει έναν πρωτότυπο και ανεξάρτητο τρόπο προσέγγισης στον έρωτα. Υπάρχει έλξη από ιδιόρρυθμα και διανοητικά πρόσωπα ή μπορεί να συνδεθούμε με πρόσωπο που έχει διαφορετική από εμάς κουλτούρα. Δεν αναζητάμε τώρα τη δέσμευση αλλά το σεβασμό και την ελευθερία χώρου. Η Αφροδίτη αυτή αγαπά τους ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, αυτούς που έχουν ελεύθερο πνεύμα, ανοιχτούς ορίζοντες και αγάπη για την γνώση και τις εμπειρίες. Έχει μια δική της εικόνα για το πως πρέπει να είναι οι σχέσεις και εξερευνά νέους τρόπους για να συνδεθεί με τους άλλους. Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι αρκετά ερωτικό για εσάς, αφού η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα θα βάλει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα, επομένως μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να δεσμευτείτε, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση μπορεί να την επισημοποιήσετε. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το διάστημα μεταξύ 22/7 έως 4/9, αφού η Αφροδίτη θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και μπορεί να φέρει αναθεωρήσεις μέσα στις σχέσεις σας ή να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν.

Πέντε λόγοι για να ερωτευτείς έναν Υδροχόο
Ερωτεύεσαι έναν Υδροχόο γιατί σου αρέσουν οι εκπλήξεις, γιατί έχει τον τρόπο να σου κινεί το ενδιαφέρον τη στιγμή που δεν το περιμένεις. Ξέρει πώς να σε βγάζει από τη ρουτίνα!
Μαζί του κάθε μέρα είναι διαφορετική και ποτέ δεν έχεις την σιγουριά πώς θα περάσεις, ποια θα είναι η επόμενη μέρα ή τι θα συμβεί στο μέλλον !Αυτή η αβεβαιότητα είναι άκρως ερεθιστική στο ερωτικό σας παιχνίδι!
Εκτός από ερωτικά καρδιοχτύπια ο Υδροχόος θα σου χαρίσει και απίστευτες διασκεδαστικές στιγμές ενώ θα είναι αυτός που θα σε παροτρύνει να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις μαζί του, να γνωρίσεις νέες παρέες.
Στα μάτια του βλέπεις ότι εκτός από ερωτικός σύντροφος είναι και ένα απίστευτο φιλαράκι, πάντα δίπλα σου να σου σταθεί ότι και αν συμβεί!
Είναι μόνιμα ένας επαναστάτης με αλλά και χωρίς αιτία. Αυτό το επαναστατικό του χαρακτήρα του σίγουρα θα σε εξιτάρει!

Κριός
Η κοινωνικότητα βρίσκεται στα ύψη και μπορείς να βρεις τον έρωτα μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Κάνεις νέες παρέες, περνάς πολύ χρόνο με τους φίλους σου ενώ μπορεί να ενταχθείς και σε μια ομάδα ή ένα σύλλογο. Κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον.
Ταύρος
Όλα σε οδηγούν σε μια διαφορετική κατεύθυνση. Ανοίγονται δυνατότητες μπροστά σου έστω και μέσα από μια αναστάτωση. Είναι ένας κουραστικός μήνας αλλά θα δεις τους καρπούς των προσπαθειών σου τον επόμενο μήνα.
Δίδυμος
Αλλάζουν οι πεποιθήσεις για τις σχέσεις σου, αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, να ασχοληθείς με νέα πράγματα, να κάνεις σπουδές, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες
Καρκίνος
Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου με τάξη και πειθαρχία. Η λίμπιντο είναι στα ύψη, μπορεί να επιστρέψει σχέση από το παρελθόν. Απαλλάξου από ψυχολογικά βάρη του παρελθόντος, βγες από τοξικές σχέσεις.
Λέων
Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση.
Παρθένος
Μπορεί να δεχτείς και κάποιες πιέσεις, ας είσαι προσεκτική με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσοχή και στην υγεία, φρόντισε τη διατροφή, την άσκηση, τη ξεκούρασή σου.
Ζυγός
Η Αφροδίτη φέρνει διάθεση για φλερτ, έρωτα και διασκέδαση. Βγαίνεις, περνάς καλά, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που σε ενθουσιάζουν.
Σκορπιός
Μπορεί να αποφασίσεις να διακοσμήσεις το χώρο σου, να κάνεις ανακαίνιση ή να αλλάξεις κατοικία. Σχέσεις με γονείς βελτιώνονται και αισθάνεσαι μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια
Τοξότης
Η Αφροδίτη σου δίνει διάθεση για επικοινωνία και νέες γνωριμίες με νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσα από το διαδίκτυο. Η κοινωνικότητα αυξάνεται.
Αιγόκερως
Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου και τα οικονομικά σου για να νιώσεις ασφαλής, μείνε ευέλικτη όταν κάτι δεν προχωράει όπως θα ήθελες.
Υδροχόος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού χαρίζει αυτοπεποίθηση και γοητεία. Η σχέση σου ανανεώνεται και μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω Τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σου.
Ιχθύς
Κάνε πράγματα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, για να ανανεωθείς, να ψυχαγωγηθείς. Η διαίσθηση είναι μεγάλη. Μια επανασύνδεση με πρόσωπο από το παρελθόν είναι πιθανή.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση