ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο, τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής μας»

Όσα αποκάλυψε η σύζυγος του Κύπριου τραγουδιστή.

Δέσποινα Άσπρου

Η Ιλάειρα Ζήση έδωσε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για το φλερτ που δέχεται ο σύζυγός της από α΄λλες γυναίκες.

 «Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό». Στην ερώτηση για τον αν φλερτάρουν τον σύζυγό της μπροστά της απάντησε: «Εννοείται. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο “έφυγε”. Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την απώλεια του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί. Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν».

«Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για τον Μαυρίκιο. Έχουμε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν χαρήκαμε τον αρραβώνα μας, είχαμε 30 κάμερες μέσα στην μούρη μας, γινόταν ο κακός χαμός. Ήταν σκληρό για εμένα, όταν άκουσα ότι ο άνθρωπός μου βίωσε σεξουαλική παρενόχληση» σημείωσε η ίδια.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση