ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φ. Καρσερά: Τί ερωτεύτηκε στον Ν. Χριστοδουλίδη;

«Τον ξεχώρισα γιατί ήταν...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Λίγες μέρες πριν τις Προεδρικές εκλογές, που θα αναδείξουν τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Φιλίππα Καρσερά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ''Προσωπικότητες'' κάνοντας μια χαλαρή κουβέντα με τον Άγγελο Ιακωβίδη.

Η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη παραχώρησε μια πιο ''προσωπική'' συνέντευξη, πιάνοντας τη ζωή της από τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδε΄ς της, ενώ φυσικά και αναφέρθηκε στη γνωριμία με το σύζυγό της, αποκαλύπτοντας τί ήταν αυτό που ερωτεύτηκε σε εκείνον.

Γνωρίστηκαν στις 15 Νοεμβρίου 1999, την πρώτη μέρα που προσλήφθηκαν στο Υπουργείο Εξωτερικών, ως νέοι ακόλουθοι. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Νίκος είναι ένας θετικός άνθρωπος. Δεν είναι ο άνθρωπος που επιδιώκει, που θα κάνει ''φασαρία'' γύρω από το πρόσωπό του. Είναι πάντα χαμηλών τόνων, αλλά με κάποιο τρόπο τους κερδίζει όλους. Και ήταν φανερό και τότε, το 1999, που ήμασταν πολύ νεαροί. Τον ξεχώρισα, γιατί ήταν ευγενικός, χαμογελαστός και γιατί φαινόταν ότι ήταν ανήσυχο πνεύμα.. Τότε έκανε το διδακτορικό του ο Νίκος στην Αθήνα, οπότε στο Υπουργείο, μετά διάβαζε. Του αρέσει κι εκείνου πάρα πολύ η ιστορία. Τότε φλέρταρα κι εγώ με την ιδέα να κάνω διδακτορικό και είχαμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα.. Στο τέλος όμως νομίζω, ότι κύλησαν όλα πολύ γρήγορα και πολύ ομαλά, δεν το είχαμε πολυσκεφτεί.. Νομίζω ταιριάξαμε πάρα πολύ.. Εκ των υστέρων θεωρώ ότι αυτό που μας ένωσε με το Νίκο και μας έκανε ομάδα δυνατή στη σχέση μας είναι το ότι μεγαλώσαμε και οι δύο με τον ίδιο τρόπο...».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση