ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη Κύπρια ηθοποιός: «Tην κόρη μου σχολείο δεν την παίρνω, αφήστε την στην ίδια τάξη» (pic)

Κυριολεκτικά... έξαλλη!

«Εγώ την κόρη μου σχολείο δεν την παίρνω κι αν θέλετε αφήστε την στην ίδια τάξη». Αυτό αναφέρει σε ανάρτηση της η Κύπρια ηθοποιός, Γιώτα Κρος. 

Η Γιώτα εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη με την απόφαση για άνοιγμα των σχολείων στις 21 Μαΐου .

Όλα όσα αναφέρει:

«Εγώ την κόρη μου σχολείο δεν την παίρνω κι αν θέλετε αφήστε την ιδία τάξη. Την μιά μέρα λέτε κυκλοφορεί θανατηφόρος ιός και θα παραμείνει για πολύ καιρό και την επόμενη λέτε ανοίγουν τα σχολεία. Ανοίξατε τα τζάμπο κι οι εκκλησίες ακόμα κλειστές. Στη θάλασσα να μπούμε αλλά στην παραλία απαγορεύεται. Παραλαβές από τις καφετέριες αλλά όχι να καθίσουν. Από σουπερμάρκετ και φούρνους δεν κολλάμε αλλά αν πάμε για χορό κολλάμε. Ψεύτες, υποκριτές, πιόνια, παγκόσμια δικτατορία πολιορκία, πλήρης στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ! Τα μηνύματα σας στα μούτρα σας! Λουκέτο και παρακμή σε όλο τον πολιτισμό! Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε θέατρο!!! Το Νέτφλιξ μου μέσα!!! Γιατί μας σκοτώνετε;;; Ποιά είναι η κρυφή αιτία όλης αυτής της κατάστασης;;; ΙΙΙ Παγκόσμιος; Παγκοσμιοποίηση; Μείωση του πληθυσμού; Αργός προσανατολισμός στην σύσταση νέων καινοτομιών;;; Τί σκατά;;;;;
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑ!!!!!!

Υ.Γ.

ΈΝΑΣ άνθρωπος ήρθε από εξωτερικό και μολύνθηκαν μέχρι σήμερα 888 και πέθαναν 15 (εάν είναι αλήθεια). Ξαφνικά αποστειρώθηκε και ίασε όλη η Κύπρος;»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X