ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έμιλυ Γιολίτη: «Δεν είναι δουλειά κάποιου να δει πώς ντύνομαι, που πάω, πώς διασκεδάζω»

Η υπουργός Δικαιοσύνης απαντά στους επικριτές της

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Τετ-Α-Τετ θα εμφανιστεί την ερχόμενη Κυριακή η υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, μιλώντας πραγματικά για όλα στον παρουσιαστή της εκπομπής, Τάσο Τρύφωνος.

Όπως βλέπουμε και στο σχετικό τρέιλερ που ήδη έχει κάνει αίσθηση, η υπουργός δε διστάζει να σχολιάσει όλα όσα έχει ακούσει το τελευταίο διάστημα, από τη φιλική σχέση της που διατηρεί με τις κόρες του προέδρου μέχρι και την πολύχρονη σχέση της με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη.

«Είναι κοινό μυστικό ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Αναστασιάδη, είμαι πολύ καλή φίλη μαζί με τις θυγατέρες του προέδρου. Δεν πιστεύω ότι ποτέ αυτό θα μπορούσε να είναι λόγος διορισμού σε μία θέση», λέει αρχικά η υπουργός.

Στη συνέχεια δίνει τη δική της απάντηση σε όλους όσοι ασχολούνται με τον τρόπο ζωής της. «Δεν είναι δουλειά κάποιου να δει πώς ντύνομαι, που πάω, πώς διασκεδάζω (...) Παλιά στεναχωριόμουν πολύ περισσότερο, τώρα πια λιγότερο, έχω γίνει πιο ανθεκτική».

«Είναι μία ήρεμη δύναμη, αν θέλετε, ο Χρύσανθος. Δεν τον ήξερα ιδιαίτερα καλά, δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Μόλις και που ήξερα ποιος ήταν ο Χρύσαθνος Τσουρούλλης (...) Είτε ήξερα τη θυγατέρα του προέδρου είτε ήμουν σύντροφος καναλάρχη, πάντα κάτι λάθος είχε με τον διορισμό μου», είπε, μεταξύ άλλων.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση