ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελίνα Θεοδότου: Εντυπωσιάζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τον σύντροφο της

Δείτε τον Άγιο Βασίλη γιατρο που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Ελίνα Θεοδότου να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και τα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση και να μάς δείξει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που φαίνεται να στόλισαν από κοινού με τον σύντροφό της.

Συγκεκριμένα, η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών Alphamega μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ανάρτηση με την διακόσμηση του δέντρου, ενώ στο ποστ της έκανε tag και τον σύντροφό της, Άλκη Μάτσα.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, για την διακόσμηση επέλεξαν κυρίως το κόκκινο με το λευκό χρώμα, με τα glitters και τους χιονάνθρωπους να έχουν πρωταρχικό ρόλο.

Εντύπωση μάς έκανε το φινάλε του βίντεο που δημοσίευσε η Ελίνα Θεοδότου, αφού είδαμε έναν γιατρό Άγιο Βασίλη, λεπτομέρεια που σίγουρα παραπέμπει στον αγαπημένο της, ο οποίος είναι γιατρός και πιο συγκεκριμένα, γυναικολόγος. Πρόκειται σαφώς για μια άκρως τρυφερή κίνηση αγάπης.

Να θυμίσουμε πως παρά το ότι η Ελίνα Θεοδότου και ο γνωστός γυναικολο΄γος είναι αρκετούς μήνες μαζί, επιλέγουν να μην δημοσιοποιούν τη σχέση τους, με την τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση να έγινε τον περασμένο Ιούλιο στον γάμο της Μαρίας Τορναρίτη και του Φαίδωνα Λεμή, όπου η Ελίνα Θεοδότου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στο οποίο είδαμε τον Άλκη να κάθεται πίσω της και να την φιλάει τρυφερά στον ώμο, ενόσω εκείνη κρατούσε το χέρι του.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση