ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερωτευμένη και δεν το κρύβει η Ελίνα Θεοδότου!

Η φωτογραφία με τον σύντροφό της

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Ελίνα Θεοδότου να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και τα κοινωνικά δίκτυα, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση και να δημοσιεύσει ένα τρυφερό στιγμιότυπο στο οποίο την είδαμε με τον σύντροφό της, Άλκη Μάτσα.

Αναλυτικότερα, η Ελίνα Θεοδότου και ο σύντροφός της το Σαββατοκύριακο που πέρασε βρέθηκαν στην Αθήνα ώστε να δώσουν "το παρών" τους στον γάμο της Μαρίας Τορναρίτη και του Φαίδωνα Λεμή. Από την παραμυθένια τελετή γάμου, η Ελίνα δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα, στα οποία την είδαμε να είναι λαμπερή και σέξι όπως πάντα. Αυτό όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις, όπως ήταν μάλλον αναμενόμενο, ήταν το στιγμιότυπο στο οποίο είδαμε τον Άλκη να κάθεται πίσω από την Ελίνα και να την φιλάει τρυφερά στον ώμο, ενόσω εκείνη κρατούσε το χέρι του.

Βλέποντας την φωτογραφία, τόσο η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών Alphamega, όσο και ο γνωστός γυναικολόγος φαίνονται να βιώνουν μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή τους, με τους δύο τους να είναι full in love και να ζουν την κάθε στιγμή.

Να προσθέσουμε πως η Ελίνα Θεοδότου έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα σέξι κόκκινο φόρεμα με αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πλάι και λεπτομέρειες από φτερά από το γνωστό brand Alessandra Rich.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση