ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσήκωσαν Onirama, Καλλίρης & Μαντώ στη συναυλία της Άνοιξης

'Ενα πάρτι με πολλή μουσική και γεύση από 90's

Πολλή μουσική, κέφι και μελωδίες μιας περασμένης εποχής που  παραμένουν πάντα επίκαιρες. Στίχοι και τραγούδια που παρέμειναν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου είχαν την ευκαρία να θυμηθούν και να σιγοτραγουδήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στη μεγάλη συναυλία του LOVE FM 100.7 που υποδέχθηκε την Άνοιξη μαζί με τους ONIRAMA. 

Το δημοφιλές συγκρότημα ετοίμασε μια μοναδική συναυλία στο δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, μαζί με τη «φωνή» της ελληνικής pop μουσικής σκηνής, τη Μαντώ και special guest τον διαχρονικά αγαπημένο Θάνο Καλλίρη.

 Με εφαλτήριο τα 90’s μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής, οι ONIRAMA την περασμένη Παρασκευή «ανακάτεψαν» μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές και μας ταξίδεψαν στη λατρεμένη εποχή των 90’s.

Με τον Θάνο Καλλίρη και τη Μαντώ στο πλευρό τους συνθέτουν στην σκηνή του δημοτικού θεάτρου Λευκωσίας, έναν μουσικό καμβά, αφιερωμένο σε μια εποχή που άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα και μας ταξιδεύουν στη δεκαετία των 90’s, με όχημα τα τραγούδια που χάραξαν το δικό τους δρόμο, αλλά παραμένουν διαχρονικά, αγαπημένα του κοινού και γνωστά σε όλες τις γενιές.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ : LACTA

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Media  |  Love Fm  |  Onirama  | 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση