ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εφαντάστηκες ο Φούλης να μην ψηφίσει Αβέρωφ»;

Το τεστ που του έβαλε να κάνει ο Τάσος Τρύφωνος

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές και ο Αβέρωφ Νεοφύτου βρέθηκε στο στούντιο του Lovefm 100.7 και στην πρωινή εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και της Χριστιάνας Αρτεμίου σε μια πολύ χαλαρή κουβέντα. Χωρίς κοστούμι και με ένα πιο χαλαρό ντύσιμο ο Αβέρωφ Νεοφύτου απαντούσε στις ερωτήσεις των ραδιοφωνικών παραγωγών, αλλά και του κόσμου που έστελνε τα δικά του μηνύματα στον υποψήφιο Πρόεδρο.

Κάποια στιγμή ο Διευθυντής του Lovefm ζήτησε από τον Αβέρωφ Νεοφύτου να κάνει ένα τεστ για τις προεδρικές εκλογές του ΤΕΠΑΚ που έγινε trend σε όλη την Κύπρο μιας και απαντώντας στις ερωτήσεις, σού λέει αυτόματα ποιον θα ψηφίσεις! Οπόταν, ο Τάσος ήθελε να δουν μαζί πόσο ψηφίζει ο Αβέρωφ … Αβέρωφ.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις ήταν πόσο Κύπριος, Έλληνας ή Ευρωπαίος αισθάνεται, για την προστασία του περιβάλλοντος, αν η εκκλησία πρέπει να έχει λόγο στο διορισμό του Υπουργού Παιδείας, για τους μετανάστες, τους πρόσφυγές, για τη νομιμοποίηση της ινδικής κάνναβης.

Κάποια στιγμή έπρεπε να απαντήσει στο ερώτημα, εάν το κράτος θα πρέπει να πάρει μέτρα υπέρ της ανακατομής του πλούτου από τους πλούσιους στους φτωχούς με τον Αβέρωφ να συμφωνεί: «Παρόλο που όχτο όχτο εν να με βγάλεις να ψηφίσω αριστερά, αλλά μπορεί να είναι καλό για τον δεύτερο γύρο, υπό κάποιες προϋποθέσεις».

Αφού ολοκλήρωσε το ερωτηματολόγιο ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αγωνία γύρισε και είπε στον Τάσο με χιούμορ: «Μην μου πεις τώρα ότι θα ψηφίσω κανέναν άλλο»! Ο Τάσος περιμένοντας το αποτέλεσμα του ανακοίνωσε ότι το σύστημα του έβγαλε ότι τελικά ψηφίζει Αβέρωφ με τον υποψήφιο Πρόεδρο να ανακουφίζεται και να λέει «Ω ρε Φούλη, Φούλη ήβρες αλλόνα ψήφο».

Δεύτερος στις επιλογές με βάση τις απαντήσεις του ήταν ο Χριστοφίδης και τρίτος στην επιλογή του ο Α. Μαυρογιάννης. Με το γνωστό του χιούμορ είπε ότι είχε πολλή έγνοια για το τεστ: «Είχα και γω έγνοια… εφαντάστηκες ο Φούλης να μην ψηφίσει Αβέρωφ;».

Ακολουθεί βίντεο από τη συνέντευξη:

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση