ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε την κόρη του Νικόλα Παπαδόπουλου να ασκεί για πρώτη φορά το εκλογικό της δικαίωμα

Η κομψή εμφάνιση της Γιώτας Παπαδοπούλου στο πλευρό του.

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Κύπρο, καθώς οι πολίτες προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν τους νέους Ευρωβουλευτές και τοπικούς άρχοντες. Ανάμεσα σε αυτούς που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα ήταν και ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος ψήφισε νωρίς το πρωί συνοδευόμενος από την οικογένειά του.

Η σύζυγός του, Γιώτα Παπαδοπούλου, τράβηξε τα βλέμματα με την κομψή της εμφάνιση. Επέλεξε ένα total white σύνολο, συνδυάζοντας άσπρο παντελόνι με ασορτί γιλέκο, εντυπωσιάζοντας με την απλότητα και την φινέτσα της. Το λευκό look της Γιώτας αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες, αποδεικνύοντας πως η κομψότητα και η αυτοπεποίθηση είναι διαχρονικές αξίες.

Επιπλέον, η κόρη τους, Έλενα Παπαδοπούλου τους συνόδευσε, μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που η 19χρόνη, πρωτότοκη κόρη του ζεύγους, προσέρχεται στις καλπες για να ψηφίσει.

 

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έστειλε το μήνυμα ότι η περιθωριοποίηση δεν είναι επιλογή και κάλεσε όλους να ψηφίσουν, ώστε η Κύπρος να έχει δυνατή και αξιόπιστη φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση