ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
22 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Γυναίκα «χαμαιλέων»

Δείτε τις αλλαγές στην εμφάνισή της τα τελευταία 14 χρόνια

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Είναι κούκλα κι επιτέλους είναι στα καλύτερά της! Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, την όμορφη παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγό και μοντέλο, το όνομα της οποίας ακούστηκε αρκετά τους τελευταίους μήνες, με αφορμή τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Μετά από μια δύσκολη σεζόν η ίδια είναι επιτέλους καλά και προχωρά μπροστά, γνωρίζοντας πως έχουν πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για τους δυό τους, μα πάνω απ' όλα για τα παιδιά τους.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μπήκε στη ζωή μας πριν αρκετά χρόνια κι έκτοτε η παρουσία της είναι σταθερή, κάνοντας κατά διαστήματα νέα επαγγελματικά βήματα. Οι αλλαγές στο πέρασμα του χρόνου δεν είναι τόσο εμφανείς, αφού παραμένει φρέσκια και λαμπερή, φροντίζοντας την εξωτερική της εμφάνιση, ωστόσο, τα χρόνια που πέρασαν την έκαναν πιο ''γυναίκα'' και αυτό είναι εμφανές στις φωτογραφίες από το μακρινό 2008 μέχρι σήμερα.

Από το μακρινό 2008:

Ένα χρόνο μετά, το 2009:

2010:
 

2012:

 

 

Το σώμα της, παρά της δύο εγκυμοσύνες βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, αφού η ίδια προσέχει τη διατροφή της, αλλά έχει εντάξει και τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά της. 

2018:

 

2019:

2021:

 

Η μόνη ουσιαστική διαφορά που βλέπουμε κατά διαστήματα, είναι αυτή στο χρώμα και το μήκος των μαλλιών της, αφού δε φοβάται τις αλλαγές και αυτές με τη σειρά τους την δικαιώνουν.. Μετά το γλυκό ξανθό, πρόσφατα επέλεξε μια ζεστή καστανή απόχρωση για το φθινόπωρο και το μόνο σίγουρο είναι ότι της πηγαίνει πολύ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση