ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δείτε την Βαλεντίνα Τσίγκη με την κούκλα κόρη της στο catwalk

Μαμά και κόρη περπατούν στην πασαρέλα και τραβούν τη προσοχή προς το πρόσωπό τους

Δέσποινα Άσπρου

Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση σε αυτή τη συγκεκριμένη οικογένεια και η κοινή εμφάνισή τους στην πασαρέλα το απέδειξε για ακόμη μια φορά! Αναφερόμαστε φυσικά στην Βαλεντίνα Τσίγκη και την 17χρονη κόρη της, Celine Γιασεμίδη, τις οποίες είδαμε να περπατάνε στο Charity Fashion Show που διοργάνωσαν το Εύρηκα Μασσαλίας και το MUST την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο  ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή μαμά και η όμορφη κόρη της περπάτησαν στα σόου της boutique ELMA & FRED φορώντας λευκές μίνι δημιουργίες και έδειχναν και οι δύο τους υπέροχες!

Στην δεύτερή τους εμφάνιση μαμά και κόρη περπάτησαν για το The Ponytails, με τη Βαλεντίνα Τσίγκη να φοράει ένα μάξι sparkle dress με cut out και την Celine να φοράει μια επίσης μαύρη και ιδιαίτερα κομψή δημιουργία με ασημί λεπτομέρειες.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και αυτό ήταν ξεκάθαρο βλέποντας την Βαλεντίνα και την Celine στη πασαρέλα και συγκεκριμένα, στο σόου του Andreas Zannetides. Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αμέσως πιο κάτω, η Βαλεντίνα Τσίγκη ντύθηκε με ένα μοναδικό μίνι ασημί φόρεμα με λουλούδι και ταιριαστά γάντια, ενώ η κόρη της φόρεσε ένα επίσης ασημί φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση