ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Deejay radio 93,5: Μεγάλος διαγωνισμός για το τριήμερο του Πάσχα

Σε στέλνουμε στην έπαυλη Περνέρι, στο πιο γραφικό χωριό της Πάφο

Ο Deejay radio 93,5 δίνει την ευκαιρία, σε ένα τυχερό ακροατή και την οικογένεια του, να κερδίσει μέσα από την εκπομπή Breakfast με τους Anthony 642 και Βασιλική, μια διαμονή, για το τριήμερο του Πάσχα.

Σε στέλνουμε στην έπαυλη Περνέρι, στο πιο γραφικό χωριό της Πάφου, την Τάλα, με την φιλοξενία και την οργάνωση της Resitour! Την εταιρεία ενοικιάσεων του ομίλου Λεπτού.

Η διαμονή ισχύει για 6 άτομα , για 2 βράδια, αξίας 440 ευρώ.

Η διαμονή ισχύει για 6 άτομα , για 2 βράδια, αξίας 440 ευρώ.

Συντονίσου καθημερινά στο breakfast από τις 6:00-10:00 και λάβε μέρος στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 12 Απριλίου και τελειώνει στις 26 Απριλίου με τον/την τυχερό/η να ανακοινώνεται την ίδια μέρα από την εκπομπή Breakfast με τους Anthony 642 και Βασιλική.

Για να διεκδικήσεις το δώρο :

Στείλτε μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη «easter» κενό, το ονοματεπώνυμό σας, κενό, ηλικία και επαρχία όπου διαμένετε (χρέωση 0,10 σεντς ανά μήνυμα)

Επίσης βρείτε μας στα social media του Deejay Radio 93 5, σε Facebook και Instagram, βρείτε το σχετικό post του διαγωνισμού, ακολουθώντας τα πανεύκολα βήματα και μπείτε στην κλήρωση.

Mπείτε στο site μας mydeejay.com και μάθετε περισσότερες πληροφορίες.


***Η κράτηση της βίλας είναι υπό την αίρεση των πρωτοκόλλων και των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας όσον αφορά την πανδημία. Αν δεν καταστεί δυνατή η μετάβαση των νικητών στην βίλα λόγω των κυβερνητικών οδηγιών, αυτό θα διευθετηθεί μόλις επιτραπεί από το Υπουργείο Υγείας.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση