ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίσση - Αργυρός: Αγκαλιές και... νάζια στη Λάρνακα

Η χημεία ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες κάθε άλλο παρά αδιάφορη πέρασε!

Δέσποινα Άσπρου

Η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια στη μουσική σκηνή και το γιορτάζει με συναυλίες, ανάμεσα σε αυτές φυσικά, και η εμφάνισή της το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στην Λάρνακα. Στην εν λόγω συναυλία, η οποία ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα, έδωσαν "το παρών" τους περίπου πενήντα χιλιάδες άνθρωποι, ενώ στο πλάι της τραγουδίστριας είδαμε και αρκετούς καλλιτέχνες που ταξίδεψαν στην Κύπρο προκειμένου να την τιμήσουν και να γιορτάσουν παρέα την επιτυχία της. Ανάμεσά τους και ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Αργυρός.
Με το που πάτησε το πόδι του στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν ήταν δύσκολο να καταλάβει κανείς την χημεία ανάμεσα στους δύο καλλιτέχνες, ενώ τα νάζια και οι αγκαλιές τους κάθε άλλο παρά αδιάφορα πέρασαν!

Συγκεκριμένα, με την είσοδό του ο Κωνσταντίνος Αργυρός έπιασε ψηλά στην αγκαλιά του την Άννα Βίσση, με την οικειότητά τους να είναι εμφανής.

Στην συνέχεια, αφότου τραγούδησαν την επιτυχία «Αντίστροφη Μέτρηση», σε κάποια στιγμή ακούσαμε την Άννα Βίσση να λέει απευθυνόμενη στο πλήθος «Να τον πιάσω για σας; Που να τον πιάσω στο μάγουλο, τον έπιασα», με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απαντά «Να την πιάσω και εγώ λίγο;» και να την φιλάει τρυφερά στον λαιμό.

Ο ίδιος, έπειτα τόνισε πως η Άννα Βίσση είναι πολύ όμορφη, και ρώτησε που είναι ο Καρβέλας, με την απόλυτη σταρ να ρωτάει: «Γιατί όταν όλοι μιλάνε για μένα αναφέρουν και τον Καρβέλα; Έχω χωρίσει παιδί μου, εδώ και πάρα πολλά χρόνια». Τότε, με χιουμοριστική διάθεση ο Κωνσταντίνος Αργυρός είπε: «Πρέπει να πάρω άδεια από τον Καρβέλα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση