ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρβέλας: Ο λόγος που δεν ήρθε στην Λάρνακα και η αναφορά στην πρώτη φορά που είδε την Βίσση

''Θυμάμαι εκείνο το ατσούμπαλο περπάτημα''

Δέσποινα Άσπρου

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, όπως πολλοί αποκαλούν την Άννα Βίσση, συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια στην μουσική και όπως είναι γνωστό, γιόρτασε το γεγονός μια μια τεράστια συναυλία - που συγκέντρωσε πάνω από 50 χιλιάδες κόσμο, στην γενέτειρά της Λάρνακα. Αν και μαζί της στη σκηνή είδαμε πληθώρα πετυχημένων καλλιτεχνών και πιο συγκεκριμένα, την Έλενα Παπαρίζου, την Πάολα, την Καίτη Γαρμπή, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Μπάμπη Στόκα αλλά και την αδελφή της Λία Βίσση, στο πλάι της δεν ήταν ο πρώην σύζυγός της, Νίκος Καρβέλας.

Μπορεί όμως ο Νίκος Καρβέλας να μην ήταν στη σκηνή, αλλά εμφανίστηκε μέσω βίντεο και όσα είπε προς την τραγουδίστρια ήταν άκρως συγκινητικά και όμορφα. 

«Εγώ τη συγκίνηση για τα 50 χρόνια την ένιωσα πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 50 λεπτά όταν μπήκες στο σπίτι - μετά από τον πατέρα σου. Με εκείνο το ατσούμπαλο περπάτημα... και πίσω καθόσουνα εσύ και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα. Και τα γιορτάζω από τότε τα 50 χρόνια» είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Νίκος Καρβέλας αφιερώνοντάς της και ένα τραγούδι.

Ο ίδιος, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του δεν δίστασε να αναφερθεί και στον λόγο που δεν ήταν εκεί μαζί της στην Λάρνακα και ο οποίος φέρεται να είναι η φοβία που έχει για τα αεροπλάνα. Να θυμίσουμε πως ο ίδιος, στις πλείστες των περιπτώσεων, όταν πρόκειται να ταξιδέψει σε άλλη χώρα το κάνει οδικώς.

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση