ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βέρτης: «Θέλω η γυναίκα να... μαγειρεύει και να στρώνει το κρεβάτι»

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή που σίγουρα θα σχολιαστούν.

Δέσποινα Άσπρου

Mε αφορμή τα 20 χρόνια που γιορτάζει στον χώρο της μουσικής και την καλοκαιρινή του περιοδεία, ο Νίκος Βέρτης παραχώρησε μία συνέντευξη και πέρα από τα επαγγελματικά του, αναφέρθηκε και στο πώς θέλει να είναι η γυναίκα του.

Πιο συγκεκριμένα και όπως είδαμε σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Happy Day», ο ίδιος μιλώντας φθα τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα, για να βρεθεί στο πλευρό του τόνισε: «Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική.

Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι».

«Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη» πρόσθεσε.

Έπειτα, σημείωσε: «Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση