ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βαρύ πένθος για Κύπριο ποδοσφαιριστή

Ο πατέρας του πέθανε βλέποντας τον αγώνα του

Θλίψη προκάλεσε η είδηση το βράδυ της Δευτέρας (8/05) για τον αιφνίδιο θάνατο φιλάθλου, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα Δόξας Κατωκοπιάς και Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, στο στάδιο «Κατωκοπιά Επιστροφή-Γλαύκος Κληρίδης» στην Περιστερώνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για 47χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του μετά την λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όμως δυστυχώς, κατά την διάρκεια της μεταφοράς του, ο 47χρονος ξεψύχησε.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο 47χρονος άτυχος άντρας ήταν πατέρας ποδοσφαιριστή της Δόξας Κατωκοπιάς και συγκεκριμένα του Ανδρέα Καραμανώλη. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της ομάδας αναφέρεται:

«Το Σωματείο Δόξα Θ.Ο.Ι Κατωκοπιάς, εκφράζει την απέραντη θλίψη του για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή μας, Ανδρέα Καραμανώλη.

Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή μας αλλά και της οικογένειας του.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μην χάσετε την τελευταία ευκαιρία να δείτε τον εκπληκτικό Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στη συγκλονιστική «Φάλαινα».

H φάλαινα

Mόλις άνοιξαν νέες καλές θέσεις για να παρακολουθήσετε τη συγκλονιστική παράσταση στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Η αποκάλυψη

«Ο γουμάς της γιαγιάς μου»

Ένα μήνα μετά...η Αγαπητού αποκαλύπτει: Για πρώτη φορά όλο το παρασκήνιο για την viral ατάκα της στον Λετυμπιώτη
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ