ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αργυρώ Ροτσίδου: Είναι στα καλύτερά της και στέλνει το δικό της μήνυμα

Η ανάρτησή της στο instagram

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Παγκόσμιος μήνας κατά του καρκίνου του μαστού ο Οκτώβριος και η Αργυρώ Ροτσίδου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω των social media.

Η σύζυγος του Ευθύμιου Δίπλαρου, που για μήνες έδωσε τη δική της σκληρή μάχη με τον καρκίνο και τελικά κατάφερε να βγει νικήτρια, θέλησε να στείλ για ακόμα μια φορά το δικό της μήνυμα και το έκανε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Σε ανάρτησή της, δημοσίευσε μια δική της φωτογραφία, σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Οκτώβριος, μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνου του μαστού παγκοσμίως πρεσβεύει την ανάγκη αφύπνισης της κοινωνίας με σκοπό την ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει κάθε γυναίκα να υιοθετήσει την πρόληψη στην καθημερινότητά της. Ο συστηματικός έλεγχος, οι ετήσιες προληπτικές εξετάσεις και η συχνή αυτοεξέταση είναι επιτακτικό να γίνουν μέρος της ζωής κάθε γυναίκας, χωρίς καθυστερήσεις, δικαιολογίες και αναβολές. #october #breastcancer #europadonnacyprus #europadonnahellas #staystrong @europadonnacyprus @efthimiosdiplaros».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση