ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόψε η μεγάλη βραδιά των ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ MAN OF THE YEAR AWARDS

Όλα έτοιμα για την 21η απονομή

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Λίγες ώρες απομένουν για τη λαμπερή βραδιά των τράπεζα Κύπρου MAN OF THE YEAR awards.O μακροβιότερος θεσμός βραβείων επιστρέφει για 21η χρονιά και βραβεύει τους επιφανείς και πρωτοπόρους άντρες που διακρίθηκαν για τα επιτεύγματά τους. Διακρίσεις, συγκινήσεις και ξεχωριστές βραβεύσεις ανδρών που ξεχωρίζουν και κάνουν περήφανη τη χώρα μας με τα επιτεύγματά τους. Οι Άντρες της Χρονιάς κλείνουν φέτος 21 χρόνια ζωής, αποτελώντας τον μακροβιότερο θεσμό βραβείων στη χώρα μας. Είναι ενός θεσμός, που από το 2001 αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με το όραμα, το ταλέντο, τη σκληρή δουλειά, την επιμονή, το πείσμα και το ήθος τους, ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Είκοσι ένα χρόνια MAN OF THE YEAR. Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο Όμιλος SppMedia και το περιοδικό MAN. Ένας θεσμός που τα τελευταία είκοσι χρόνια αναδεικνύει και επιβραβεύει τους άνδρες εκείνους που διαπρέπουν, ξεχωρίζουν, αντιμετωπίζουν τα εμπόδια σαν προσκλήσεις, χαράσσοντας τη δική τους ξεχωριστή διαδρομή. Κύπριοι οι οποίοι συνεχίζουν με τα χρόνια να κάνουν την Κύπρο περήφανη με τις διακρίσεις και τα επιτεύγματά τους, την επαγγελματική τους πορεία, τις αξίες και το ήθος τους, με μοναδικό τους στόχο να βγουν νικητές. Στόχος τους η προσφορά και η βελτίωση της ζωής των ανθρώπων γύρω τους.

Τράπεζα Κύπρου Man of the Year 2021
Απόψε στις 20:30 στο Ραrklane a Luxury Collection Resort, θα βρεθούν 300 εξέχουσες προσωπικότητες για να παρακολουθήσουν την τελετή βράβευσης των 21 χρόνων. Παρόντες και όλοι οι υποψήφιοι άντρες που θα γράψουν τη δική τους ιστορία με τα επιτεύγματά τους αποτελώντας παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Μια λαμπερή βραδιά όπου θα βρεθούν προσωπικότητες οι οποίες μέσα στα χρόνια τίμησαν τον θεσμό με τα επιτεύγματα και την παρουσία τους. Μια βραδιά που θα έχει εκπλήξεις, συγκίνηση και φυσικά τη βράβευση των ανδρών εκείνων που ξεχώρισαν κατά το 2021. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Τάσος Τρύφωνος, ενώ την ψυχαγωγία του κοινού θα αναλάβει η Μελίνα Ασλανίδου με τη μελωδική της φωνή. 

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη βραδιά, το κόκκινο χαλί έχει στηθεί και περιμένει τις λαμπερές παρουσίες να φωτογραφηθούν ενώ η ομάδα διοργανώσεων της sppmedia βάζει τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση της αίθουσας όπου θα πραγματοποιηθούν τα βραβεία.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ MAN OF THE YEAR 2022
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ


MANAGER / ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
1. Σταύρος Καραμοντάνης
2. Τάσος Κουνούδης
3. Λευτέρης Γαβριηλίδης
4. Ηλίας Ηλιάδης
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
1. Μάριος Πολυκάρπου
2. Τόνι Κουζαρίδης
3. Αγαμέμνων Επαινετός
4. Νέο Καπλάνης
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
1. Αλέξανδρος Πέσογκες
2. Γιώργος Τσαγκάρης
3. Σταύρος Χριστοδούλου
4. Μαρίνος Καρτίκκης
5. Στέλιος Καμμίτσης
ΑΘΛΗΤΗΣ
1. Μάριος Γεωργίου
2. Παύλος Κοντίδης
3. Απόστολος Παρέλλης
4. Μίλαν Τραΐκοβιτς
5. Ηλίας Γεωργίου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
INVESTOR OF THE YEAR
ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΥΠΡΙΟΣ
ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
LIFETIME ACHIEVEMENT
ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
MAN OF THE YEAR


ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ MAN OF THE YEAR AWARDS
Johnnie Walker
Οδηγεί με ασφάλεια - BMW XΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ
ΙWC Watches
University of Nicosia
OΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
Υπεραγορές ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ
CARA Boutique
JAGUAR
Ορθοδόξου Travel and Tour

Xορηγός Φιλοξενίας: Ραrklane, a Luxury Collection Resort and Spa

Ελεγκτές διαδικασίας Deloitte

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση