ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρεα Κυριάκου: Κούκλα στη βάφτιση της κόρης της

Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο στα social media

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σημαντική ημέρα η σημερινή για την Άντρεα Κυριάκου, αφού βαφτίζει την κόρη της

Το γνωστό μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται οικογενειακώς στην Τήνο, όπου και τελέστηκε το μυστήριο της βάφτισης, αφού, όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό, είχε κάνει τάμα στην Παναγία. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει μέσω instagram, κατόπιν ερώτησης κάποιου follower της: «Θα κάνουμε τη βάφτιση Τήνο. Είχα κάνει τάμα πριν μείνω έγκυος. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης νόσησα με Covid. Η μικρή χρειάστηκε να νοσηλευτεί 2 εβδομάδων με σταφυλόκοκκο και κινδύνεψε. Πιστεύω πως η Παναγία ήταν δίπλα μας και τα ξεπεράσαμε. Οπότε είπα πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάμε στην Παναγία για το μυστήριο».

Στιγμιότυπα από τη σημερινή ημέρα μοιράστηκε πρώτος ο γνωστός κομμωτής Χρίστος Αρτεμίου, ο οποίος είναι πολύ καλός της φίλος, και φυσικά επιμελήθηκε το hair look της. 

Η μικρή έλαβε το όνομα ''Μαρία'', όπως είχε αποκαλύψει η Άντρεα Κυριάκου στο παρελθόν λέγοντας: «Τη μικρή λόγω του τάματος θα τη βγάζαμε είτε Πανάγια, είτε Μαρίλια. Ο Γιώργος προτίμησε το δεύτερο. Η μαμά είναι βαφτισμένη Μαρία, οπότε θα γιορτάζουν μαζί και σίγουρα το χάρηκε».

Λίγη ώρα μετά δημοσίευσε βίντεο και η Άντρεα Κυριάκου από τη σημερινή ημέρα σχολιάζοντας: «Η Παναγία πάντα δίπλα σου ζωή μου».

 

Η Άντρεα Κυριάκου έφερε στον κόσμο στις 19 Οκτωβρίου την κόρη της, καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, Γιώργο Μερκή. Μαζί έχουν αποκτήσει άλλο ένα παιδί, τον μικρό Λαμπρινό και σήμερα όλοι μαζί το γιορτάζουν. 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση