ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε που θα γίνει η βάφτιση της κόρης της

Ο λόγος πίσω από την επιλογή του ονόματος

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Όρεξη για κουβέντα με τους διαδικτυακούς της φίλους είχε το απόγευμα της Τετάρτης (29/03) η Άντρεα Κυριάκου.

Το γνωστό μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε μέσω ''Q&A'' σε ερωτήσεις, που της έθεσαν, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, που θα γίνει η βάφτιση της κόρης της και πως έγινε η επιλογή του ονόματος της μικρής.

Σε ερώτηση κάποιου follower «Πού και πότε θα κάνετε τη βάπτιση της μικρής;» η Άντρεα Κυριάκου απάντησε: «Θα κάνουμε τη βάφτιση Τήνο. Είχα κάνει τάμα πριν μείνω έγκυος. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης νόσησα με Covid. Η μικρή χρειάστηκε να νοσηλευτεί 2 εβδομάδων με σταφυλόκοκκο και κινδύνεψε. Πιστεύω πως η Παναγία ήταν δίπλα μας και τα ξεπεράσαμε. Οπότε είπα πως δεν υπήρχε περίπτωση να μην πάμε στην Παναγία για το μυστήριο».

Υπενθυμίζεται ότι η Άντρεα Κυριάκου έφερε στον κόσμο στις 19 Οκτωβρίου το δεύτερο παιδί της, την κόρη της, καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, Γιώργο Μερκή. Μαζί έχουν αποκτήσει άλλο ένα παιδί, τον μικρό Λαμπρινό.

Τέλος, μετά από ερώτηση άλλου follower σχετικά με το όνομα της μικρής, η Άντρεα Κυριάκου απάντησε: «Τη μικρή λόγω του τάματος θα τη βγάζαμε είτε Πανάγια, είτε Μαρίλια. Ο Γιώργος προτίμησε το δεύτερο. Η μαμά είναι βαφτισμένη Μαρία, οπότε θα γιορτάζουν μαζί και σίγουρα το χάρηκε».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Η Αννίτα τιμά τη Ζέτα

Η Αννίτα τιμά τη Ζέτα

Η συγκινητική ανάρτηση για τον ένα χρόνο από το θάνατο της Ζέτας Αιμιλιανίδου
Μαριλού Χατζηκλεάνθους
 |  ΚΥΠΡΟΣ