ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα Δημητρίου: Την «τσακώσαμε» να απολαμβάνει κυπριακό μεζέ σε ταβέρνα

Δείτε με ποιους ήταν παρέα

Ιδιαίτερα γεμάτη και όμορφη ήταν η Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου για την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, αφού όπως εντοπίσαμε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η ίδια βρέθηκε σε εστιατόριο  και στην συνέχεια, έδωσε "το παρών" της στην  51η Γιορτή των Αρίστων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ).

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μέσα από φωτογραφία που αναδημοσίευσε η Σάβια Ορφανίδου, είδαμε την ίδια μαζί με την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, τον Ευθύμιο Δίπλαρο και την Παυλίνα Χρ. να απολαμβάνουν το γεύμα τους, το οποίο όπως μπορούμε να καταλάβουμε από την εικόνα είναι κυπριακός μεζές.

Στην συνέχεια, η ίδια βρέθηκε στην  51η Γιορτή των Αρίστων της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας που είχε ως θέμα τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024» και τη προσπάθεια των Κύπριων αθλητών για να διακριθούν στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. 

Για την περίσταση ήταν ιδιαίτερα κομψή, με την ίδια να επιλέγει black & white σύνολο. Συγκεκριμένα, επένδυσε σε ένα μοντέρνο λευκό παντελόνι μαζί με σικάτο μαύρο τοπ και επίσης μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση