ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα Δημητρίου: Η φωτογραφία στο πλευρό γνωστού μουσικοσυνθέτη

Πού τον συνάντησε η Πρόεδρος της Βουλής;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην ΑΘήνα βρίσκεται η Αννίτα Δημητρίου, όπως έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Δευτέρας (28/11).

Η Πρόεδρος της Βουλής μετέβη στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της Ελίζας Βόζενμπεργκ. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, συνάντησε μεταξύ άλλων και την Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς επίσης και το σύζυγό της, γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα.

Σε μία από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε η Αννίτα Δημητρίου ποζάρει δίπλα στο μουσικοσυνθέτη, και στη σύζυγό του, ενώ στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης σχολίασε: «#Αθήνα: Με τιμάει ιδιαίτερα η πρόσκληση της ευρωβουλεύτριας και αντιπροέδρου της Επ. Δικαιωμάτων των Γυναικών κ Ισότητας των Φύλων του Ευρωκοινοβουλίου κ. Ελίζας Βόζεμπεργκ @vozemberg να μιλήσουμε μαζί με την κ. Όλγα Κεφαλογιάννη @olgakefalogianni Πρόεδρο ΔΣ του Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο & την Ισότητα, σε εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της έμφυλης βίας. Ο μόνος τρόπος να κτυπήσουμε στη ρίζα του το θλιβερό αυτό φαινόμενο είναι να εμβαθύνουμε και να εγκύψουμε στις αιτίες, σχεδιάζοντας, τις αναγκαίες προς αντιμετώπιση του, πολιτικές».

Ακολουθεί η ανάρτηση με τις φωτογραφίες:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Annita Demetriou (@annita.cy)

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση