ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άλεξ Παναγή: Καταγγελία-σοκ κατά Κύπριου ηθοποιού - «Με κακοποιήσε στα 10 μου»

«Έσπρωξε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα»

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο τραγουδιστής και vocal coach, Άλεξ Παναγή, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Κύπρου και στην Αιμιλία Κενεβέζου. Ο 50χρονος αποκάλυψε ότι στην ηλικία των 10 χρόνων κακοποιήθηκε από Κύπριο ηθοποιό, σε παράσταση του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου που ανέβηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

«Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό»

«Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα, δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα... (...) Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο συνεργάτης του σόου μεταμορφώσεων «Your Face Sounds Familiar».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πλέον γύρω στα 75 του χρόνια, ενώ είναι ακόμα ενεργός ηθοποιός. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τραγουδιστής δεν είχε μοιραστεί με κανέναν τη δυσάρεστη εμπειρία του, ενώ πρόσφατα, 40 χρόνια μετά, το είπε στον πατέρα του.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση