ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγγέλω - Τερέζα: Η δραστηριότητα που λατρεύουν οι δίδυμες σοσιαλιτέ

Δείτε πού τις πετύχαμε

Ο δεσμός μεταξύ διδύμων αδερφών αποτελεί έναν ανεκτίμητο θησαυρό της ανθρώπινης σχέσης, ο οποίος εξελίσσεται και εμβαθύνει με το πέρασμα του χρόνου. Από την παιδική ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή, τα δίδυμα αδέρφια συνεργάζονται, διαμορφώνουν μνήμες και εμπειρίες, και μοιράζονται έναν ξεχωριστό δεσμό που συνδέει τις καρδιές τους. Μέσα από τις χαρές και τις δυσκολίες, αναπτύσσουν έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας και συνεννόησης, που διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται με το πέρασμα του κάθε νέου κεφαλαίου στη ζωή τους και η αγάπη και το δέσιμό τους -στις πλείστες των περιπτώσεων- μεγαλώνει ολοένα και πιο πολύ. Τρανό παράδειγμα για τα κυπριακά δεδομένα, η Αγγέλω και η Τερέζα Δημητρίου, οι οποίες παρά τις υποχρεώσεις τους, φροντίζουν πάντα να αφιερώνουν χρόνο η μια στην άλλη και να κάνουν πράγματα παρέα.

Πρόσφατα, οι δύο αδερφές μάς έδειξαν μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα την δραστηριότητα που επιλέγουν να κάνουν από κοινού. Συγκεκριμένα και όπως είδαμε μέσα από τα στόρι τους, πήγαν για άθληση στο πάρκο, με τις δύο τους να απολαμβάνουν το περπάτημα και το τρέξιμο στη φύση.

Με αφορμή την δραστηριότητά τους, αυτή, αξίζει να θυμίσουμε μερικά πράγματα. Ένας περίπατος στο πάρκο αποτελεί μια αναζωογονητική εμπειρία που αγγίζει τις αισθήσεις και ανανεώνει το πνεύμα. Καθώς βηματίζουμε μέσα στη φύση, η πράσινη βλάστηση, οι ανθισμένοι κήποι και η γαλήνη του περιβάλλοντος περιβάλλουν την ψυχή μας με μια αίσθηση ειρήνης και ευεξίας, οπότε πρόκειται για μια δραστηριότητα που αξίζει να βάλουμε όλοι στο πρόγραμμά μας. Ο περίπατος αυτός δεν είναι απλώς μια σειρά από βήματα, αλλά μια ευκαιρία να συνδεθούμε με τη φύση, να εκτονωθούμε από το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύσουμε την ομορφιά που προσφέρει το περιβάλλον μας και ενδεχομένως, να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα - τα οποία ίσως μάς συνοδεύσουν στην δραστηριότητά μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA