ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αφροδίτη Δερματά: Αποκαλύπτει την πιο αμήχανη στιγμή της «on air»

«Πλέον προσαρμόζομαι στις απώλειες. Άλλωστε τίποτα δεν διαρκεί για πάντα»

Η Αφροδίτη Δερματά, ραδιοφωνική παραγωγός του Love Fm 100.7 και δημοσιογράφος στο Wiz Guide παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο must και στην Ειρήνη Χριστοφόρου και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για την μεγάλη της αγάπη: το ραδιόφωνο, την μητρότητα, αλλά και την καθημερινότητά της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός που ακούμε καθημερινά στον Love Fm, τρεις με έξι το απόγευμα μέσα από την εκπομπή «Λόγια του αέρα», κληθείσα να μιλήσει για το πώς ξεκίνησε η ενασχόλησή της με το ραδιόφωνο, είπε: «Ξεκίνησε με πολλές απανωτές συγκυρίες τις οποίες αν κάτσω να τις σκεφτώ μπορώ να πω με σιγουριά ότι τίποτα στην ζωή μας δεν είναι τυχαίο. Καταρχάς όταν ήρθα στην Κύπρο το 2012 και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο κατευθείαν συντόνισα το ραδιόφωνο μου στο Love fm. Ήταν μόλις είχε έρθει και ο Τάσος ο Τρύφωνος από Ελλάδα και επειδή τον άκουγα και στο Love της Αθήνας ήθελα να συνεχίσω αυτή την συνήθεια μου. Δεύτερον έτυχε να δουλέψω στην Sppmedia στην οποία ανήκει το Love fm, έτυχε το γραφείο μου να είναι δίπλα από το στούντιο του Love, έτυχε να γνωρίσω τον Τάσο τον Τρύφωνος, έτυχε να με ακούσει μια συνάδελφος να μιλάω στο τηλέφωνο, μου πρότεινε να κάνω ένα δοκιμαστικό για εκφωνήσεις και κάπως έτσι, τυχαία, ξεκίνησαν όλα».

Στην συνέχεια, και έχοντας δεχτεί την ερώτηση αν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό, τόνισε: «Πλέον προσαρμόζομαι στις απώλειες. Άλλωστε τίποτα δεν διαρκεί για πάντα. Θα ήταν μεγάλη κουβέντα να πω ότι δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό. Απλά αν έφευγε το ραδιόφωνο από την ζωή μου νομίζω θα αισθανόμουν ένα μεγάλο κενό», ενώ όσον αφορά στον καλλιτέχνη που την έχει πραγματικά εντυπωσίαση κατά την διάρκεια φιλοξενίας του στην εκπομπή της, απάντησε η Άννα Βίσση.

Η ίδια μάς αποκάλυψε και την πιο αμήχανη στιγμή της «on air», λέγοντας: «Ήμουν στο στούντιο μαζί με τον Μαρίνο Κόνσολο, είχε εκπομπή μετά από εμένα και είχε έρθει λίγο πιο νωρίς. Ξαφνικά ήρθε μια δυσάρεστη είδηση που έπρεπε να πω στον αέρα. Κάτι στο ύφος μου και στον τρόπο που το είπα του φάνηκε αστείο και ξεκίνησε να γελάει. Να μην τα πολυλογώ με έπιασε και εμένα νευρικό γέλιο το οποίο δεν σταματούσε με τίποτα. Πήγα κατευθείαν σε τραγούδι χωρίς να καταφέρω να πω κουβέντα. Ήταν πολύ άβολο ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αφροδίτης Δερματά εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση