ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αδέρφια Σιακαλλή: Το χασάπικο της Βίσση και η έκπληξη στο αεροδρόμιο της Ρουμανίας

Δείτε το viral βίντεο και το σχόλιο της Άννας Βίσση

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ο χορός είναι στο αίμα τους και με τις χορευτικές τους ικανότητες έχουν καταφέρει να ταξιδέψουν σε διάφορες χώρες του κόσμου, διαφημίζοντας την Κύπρο με τον πιο ωραίο τρόπο. Τις τελευταίες ημέρες τα αδέρφια Σιακαλλή, ο Χρίστος και η Έλενα βρέθηκαν στη Ρουμανία, όπου για ακόμα μια φορά άφησαν τη μουσική να τους ταξιδέψει και να ξεσηκώσουν με το ταλέντο τους.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αποφάσισαν να διδάξουν την τέχνη που αγαπούν τόσο πολύ. Δημιούργησαν μια ομάδα στο Βουκουρέστι, την Greek Dance Romania, αποτελούμενη από Έλληνες και Κύπριους της διασποράς, αλλά και από Ρουμάνους Φιλέλληνες, τους οποίους ενώνει η αγάπη για το χορό και τη μουσική. Πριν λίγες μέρες έγινε ένα μεγάλο show για τη λήξη της ακαδημαϊκής χρονιάς και μέχρι το επόμενο ραντεβού τους τον ερχόμενο Οκτώβρη, η ομάδα ετοίμασε την πιο όμορφη έκπληξη, προκειμένου να αποχαιρετίσουν τα αδέρφια Σιακαλλή.

Διαβάστε επίσης:
Τα «σπάει» με το ζεϊμπέκικό της η Έλενα Σιακαλλή

Στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου φαίνονται τα μέλη της ομάδας να χορεύουν για ακόμα μια φορά ένα καταπληκτικό ''αποχαιρετιστήριο'' χασάπικο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, υπό τους ήχους της γνωστής επιτυχίας της Άννας Βίσση ''Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη''. Φυσικά τράβηξαν τα βλέμματα του κόσμου, γεμίζοντας με χαμόγελα τα πρόσωπά τους. Το σχετικό βίντεο δημοσίευσε ο Χρίστος Σιακαλλής και η Άννα Βίσση το αναδημοσίευσε σχολιάζοντας ενθουσιασμένη: «Αυτά είναι κέφια!».

Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση