ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ Νεοφύτου: Εμβολιάστηκε και δηλώνει «Νιώθω μια χαρά»

Καρέ καρέ ο εμβολιασμός του πολιτικού

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Γεννημένος Ιούλιο του 61’ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ βρέθηκε στα κέντρα εμβολιασμού στην Κρατική Έκθεση. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου βρέθηκε εκεί με casual ντύσιμο και τηρώντας τα μέτρα προστασίας, εμβολιάστηκε κατά της νόσου covid-19 αφού πήρε άδεια από το Υπουργείο Υγείας μιας και βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ο πολιτικός ήταν από ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν να βάλουν το εμβόλιο AstraZeneca. Ο ίδιος φρόντισε την ώρα του εμβολιασμού του να βγάλει και τις σχετικές φωτογραφίες τις οποίες στη συνέχεια ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήρθε η ώρα και της δικής μου ηλικιακής ομάδας για το εμβόλιο. Έκανα το AstraZeneca. Νιώθω μια χαρά. Συγχαρητήρια στο νοσηλευτικό προσωπικό για την υποδειγματική του δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ήρθε σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, ωστόσο υποβλήθηκε σε PCR test με αρνητικό αποτέλεσμα.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχει υποβληθεί στο τέταρτο κατά σειρά PCR test στις τελευταίες εννέα μέρες και με όλα τα αποτελέσματα αρνητικά». Αναφέρεται επίσης ότι «η επαφή του έκτοτε έχει κατά σειρά δύο αρνητικά PCR test». Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα μέτρα αυτοπροστασίας και προστασίας των συνεργατών του, αλλά και του κοινού».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
averof  |  disi  |  astrazeneca  |  covid19  |  kypros

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση