ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Α. Κούγιας: «Ανοησίες! Θα τα πούμε στο δικαστήριο...»

«Χαμός» on air! Δεν άφηνε να μιλήσει τη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Με τις εξελίξεις να τρέχουν όσον αφορά στην υπόθεση της Πάτρας, ο Αλέξης Κούγιας, που είναι ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε σε μια αινιγματική δήλωση, όταν στις 31 Ιανουαρίου, μετά τη διακοπή της δίκης ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι στις 7 Φεβρουαρίου, οπότε και θα συνεχιστεί η δίκη, θα βρεθεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αντιμέτωπο με βαριές κατηγορίες.

Σήμερα η Χριστιάνα Αριστοτέλους είχε συνομιλία με τον Αλέξη Κούγια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, ο οποίος καλησπέρισε την παρουσιάστρια μετά την προβολή ενός σχετικού με την υπόθεση ρεπορτάζ, ξεκινώντας κατευθείαν με... κατά μέτωπον επίθεση!

Από την αρχή της συνομιλίας τους ξεκίνησε ρωτώντας ποιος επιμελήθηκε το σχετικό ρεπορτάζ και από που βρήκε τις σχετικές πληροφορίες, μην αφήνοντας την Χριστιάνα Αριστοτέλους να απαντήσει και συνεχίζοντας να τη ''βομβαρδίζει'' με νέες ερωτήσεις. Κατά τη διάρκεια της εξάλεπτης συνομιλίας τους, η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Με Αγάπη Χριστιάνα'' κατάφερε μετά βίας να πάρει μερικές φορές τον λόγο, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο, κάνοντας λόγο ακόμα και για «ανοησίες που ακούγονται σε διάφορες εκπομπές, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση».

Προς το τέλος της συνομιλίας της ο Αλέξης Κούγιας πριν αποχαιρετήσει την παρουσιάστρια της είπε: «Αφήστε να τα πούμε στο δικαστήριο, δε θα τα πούμε στην τηλεόραση!», συμπληρώνοντας «Παρακολουθήστε τη δίκη».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση