ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας - Γιώτα Παπαδοπούλου: Αγκαλιά με την κούκλα κόρη τους στο κέντρο της Λευκωσίας

Δείτε την φωτογραφία που έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρόσφατη βραδινή τους έξοδο

Δέσποινα Άσπρου

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη μόδα, εκτυλίχθηκε χθες βράδυ, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στο Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας και στον Αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται εκεί, στο 2ο φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together». Στην εκδήλωση, είδαμε αρκετά πρόσωπα από την κοσμική ζωή του νησιού μας, τον χώρο της μόδας και των media να δίνουν "το παρών" τους. Ανάμεσά τους και η οικογένεια Παπαδοπούλου.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μάλιστα, μαζί με την σύζυγο και την κόρη του Έλενα φωτογραφίθηκαν μαζί και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Τόσο η οικογένεια Παπαδοπούλου, όσο και οι περίπου πεντακόσιοι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικής αισθητικής fashion show, με δημιουργίες κορυφαίων οίκων μόδας που εκπροσωπούν στην Κύπρο οι Κult Boutiques σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο. 

Να σημειώσουμε πως η εκδήλωση είχε σκοπο΄ την οικονομική στήριξη των δράσεων του εθελοντικού φιλανθρωπικού οργανισμού των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και συγκεκριμένα την ριζική ανακαίνιση των παιδιατρικών θαλάμων του Μακάρειου Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν ανακαινίστηκαν από την ημέρα έναρξης της λειτουργίας του νοσηλευτηρίου το 1984. 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση