ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάριος Πρίαμος: Ο κολλητός του επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Ελευθερία

Πώς σχολίασε τα hot πλάνα με την Καρολίνα Καλύβα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Από τα hot θέματα της gossip επικαιρότητας είναι η σχέση της Καρολίνα Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στο «Survivor All Star», ενώ το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού οι εμπλεκόμενοι είχαν συντρόφους, εκτός του ριάλιτι, οι οποίοι φυσικά και έπεσαν από τα σύννεφα.

Ο κολλητός φίλος του Κύπριου παίκτη, Andrew S, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και επιβεβαίωσε πως ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, έχει σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ σχολίασε και τα πλάνα που έδειξαν οι κάμερες με το φίλο του και την Καρολίνα.

Αρχικά, ο Andrew S ανέφερε: «Δεν μου φάνηκε σωστό αυτό που είδα με τον Μάριο και την Καρολίνα. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είναι φίλος μου όπως είναι και ο Μπο, και ο Σάκης Κατσουλης είναι φίλος μου. Βιαστήκαμε να κρίνουμε χωρίς να ξέρουμε τις θέσεις τους. Ο Ατζούν μας δείχνει αυτά που θέλουμε να δούμε. Όπως σας είπα, δεν το θεωρώ σωστό και δεν το υποστηρίζω αυτό που έκανε ο Μάριος».

Τέλος ο κολλητός του Μάριου Πρίαμου συμπλήρωσε: «Πλέον δεν κρίνουμε τους παίκτες για την αγωνιστικότητά τους, αλλά για τη ζωή τους έξω και τι κάνουν μέσα, με ποιον φιλήθηκαν κτλ. Μέσα σε αυτό θίγονται οικογένειες… Πιστεύω ότι το βίντεο αυτό, δεν το έχουν δει τα παιδιά».

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση