ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλή χαρά για τη Στέλλα Δημητρίου!

Η αποκάλυψη που έκανε

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Στέλλα Δημητρίου, αφού είναι έγκυος.

Η Κύπρια καλλονή το τελευταίο διάστημα είχε εξαφανιστεί και ο λόγος είναι αυτός. Το πρωί της Πέμπτης η Στέλλα Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελεονω΄ρα Μελέτη και αποκάλυψε πως έχει διπλή χαρά, αφού περιμένει δίδυμα!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι στον πέμπτο μήνα. Όταν το μάθαμε χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι, πολύ χαρούμενοι. Υπάρχει και ένας άγχος για να πάνε όλα καλά, αλλά όλα καλά. Μετακομίσαμε, έπεσαν όλα μαζί. Ήρθαμε Κύπρο. Καινούργια αρχή, αλλά πρόσεχα πολύ. Είναι τα αγόρια μας. Είναι δίδυμα. Είναι δυο! Έρχονται τα αγοράκια μας. Μέχρι και τώρα συγκινούμαι που το λέω, είμαστε τόσο χαρούμενοι! Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κάνει στη ζωή μου…Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι η Στέλλα Δημητρίου είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Μιχαηλίδη. Σχετικά με το γάμο τους είπε: «Θα κάνουμε έναν πολιτικό πριν έρθουν τα παιδιά και μετά γάμος και βάφτιση. Έχουν αλλάξει τα σχέδια, θα γίνει στην Κύπρο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Η παράδοση έγινε στα γραφεία της SPP MEDIA από τον γενικό διευθυντή του ομίλου, Χρίστη Θ. Λοττίδη και τον Τάσο Τρύφωνος. ...
 |  ΚΥΠΡΟΣ