ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρήστος Μάστορας: Συγκινημένος τραγουδά στη μνήμη της γιαγιάς του

Το τραγούδι που επέλεξε

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Συναυλία στα Γιάννενα έδωσε ο Χρήστος Μάστορας στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας του με τις «Μέλισσες» και ο συγκεκριμένος τόπος του θύμησε αρκετά πράγματα, που τον έκαναν να συγκινηθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής περνούσε εκεί αρκετό διάστημα με τη γιαγιά του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 2 χρόνια. Η απώλειά της τον έχει σημαδεύσει και φανερά συγκινημένος, για να τιμήσει τη μνήμη της, τραγούδησε το «Κοντούλα Λεμονιά».

«Εμένα αυτός ο τόπος πάντα θα μου θυμίζει τη γιαγιά μου και τον παππού μου» είπε αρχικά στο κοινό και συνέχισε, λέγοντας: «Εκεί που πέρναγα 2-3 μήνες στο χωριό ως πιτσιρικάς, με τα χρόνια αυτοί οι μήνες μίκραιναν, οι μήνες γίνανε μέρες και οι μέρες υπεραστικά τηλέφωνα. Η χαρά έγινε καημός και στο τηλέφωνο, ο χαιρετισμός με τη γιαγιά ήταν με κλάμα και καημό. Όλα αυτά σε τόνο ηπειρώτικο, με καημό και πόνο. Και να που χωριστήκαμε με τη γιαγιά μου μια και καλή πριν δυο χρόνια. Εγώ όμως πάντα θα τη θυμάμαι και θα της τραγουδώ, όπως μου τραγουδούσε κι αυτή όταν ήμουν πέντε χρονών, την “Κοντούλα λεμονιά”, και θα της το αφιερώνω».

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: tlife.gr

 

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση