ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξέσπασε η Τούνη: «Αφήστε με να ζήσω»

«Ναι είμαι σε σχέση! Ήμασταν μαζί πριν γίνω διάσημη και πλούσια!»–«Κάθεστε σαν τις κατίνες και λέτε το μακρύ και το κοντό σας»

Beautiful People team

H Ιωάννα Τούνη δεν μίλησε μόνο για τη σχέση της με τον Δημήτρη Σπυριδωνάκη στο Tik Tok αλλά ξέσπασε κατά των εκπομπών που σχολίασαν τη νέα της σχέση και την κοινή εμφάνιση με τον επιχειρηματία στην Μύκονο.

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο Από το ένα χέρι εκείνος και στην αγκαλιά της ο Πάρης

Αρχικά είπε: «Είμαι με κάποιον τους τελευταίους μήνες. Είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη. Περνάω πάρα πολύ όμορφα. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι εφηβικός μου έρωτας. Ήμασταν μαζί πριν από 10 plus χρόνια. Τον γνωρίζω πολύ καλά. Έχει γνωρίσει τη μαμά μου, έχω γνωρίσει την μαμά μου. Γνωρίζει εμένα σαν Ιωάννα πριν γίνω διάσημη, πλούσια ή ότι σκατά έχω γίνει και μου αρέσει πάρα πολύ να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που με βλέπουν απλά σαν Ιωάννα και όχι Jtouni. Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι απόλυτα, εκτιμώ και αγαπώ πολύ. Ναι τον έχω βάλει στη ζωή μου και όχι δεν ήξερα να δημοσιοποιηθεί αυτό και όχι δεν έχουμε κάνει καμία εμφάνιση, Δεν πήγαμε στο Φεστιβάλ κανών», ακούγεται να λέει στο βίντεό της.

Άτακα που θα συζητηθεί από Αλεξανδράκη για Τούνη και τον νέο σύντροφό «Εγώ δεν θα γυρνούσα ποτέ την πλάτη μου...»

Και συνεχίζει: «Τέλος πάντων, από το καλοκαίρι υπήρχαν ήδη τα πρώτα δημοσιεύματα για τη σχέση μου αυτή… πράγμα που δεν ήξερα και ποτέ δεν επιδίωξα! Δεν κάναμε καμία «κοινή δημόσια» εμφάνιση – όπως μου χρεώνουν. Όταν έχουμε κυκλοφορήσει δημόσια είναι πάντα στο πλαίσιο παρέας και όσο πιο διακριτικά. Προσπάθησα πολύ να το κρατήσω για εμένα και δεν ανέβασα τίποτα, ούτε από το κοινό ταξίδι μας στην Αμερική, Ibiza, Αντίπαρο και οπουδήποτε αλλού πήγαμε. Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι δεν με αφήνουν να ζήσω απλά και όμορφα τη ζωή μου. Λες και τους χρωστάω!!! Το ότι ανεβάζω καθημερινά πολλά κομμάτια της ζωής μου στα social ΜΟΥ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερηθώ την ελευθερία να θέλω να κρατήσω κάτι για εμένα. Πόσο μάλλον όταν έχω ένα παιδάκι – ως προτεραιότητα – να προστατεύσω».

Η αποκάλυψη του Τάσου Τεργιάκη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου «Είναι σφοδρά ενοχλημένος βλέποντας την Τούνη με τον νέο της σύντροφο και τον γιο τους μαζί»

 «Βάφτισα πριν λίγες ημέρες στην Μύκονο. Μήνα Οκτώβρη με 9 στα 10 μαγαζιά κλειστά στο νησί και ελάχιστο local κόσμο. Βάφτισα που λες σε ένα από τα 200+ παρεκκλήσια που έχει το νησί… σε μια κλειστή βάπτιση 50 ατόμων, και μου λέτε ότι έπρεπε να μαντέψω ότι θα με περίμενε κάμερα στο ιερό; Ειλικρινά δεν γνώριζα καν ποιο από όλα τα παρεκκλήσια του νησιού είναι αυτό που θα τελέσουμε την βάφτιση. Δεν πήγα σε εμφάνιση σε φεστιβάλ των Καννών για να περιμένω ακάλεστους δημοσιογράφους. Και θα έπρεπε – για να είστε χαρούμενοι – να μην έχω σε μια προσωπική/οικογενειακή στιγμή τον γιο μου αγκαλιά; Και τον σύντροφό μου δίπλα μου; Πάτε καλά; Σέβομαι απόλυτα το παιδί μου, τον εαυτό μου και τον σύντροφό μου! Και μην τολμήσετε να πείτε σε κανέναν άλλο πάνελ «καλύτερα να είχε δώσει τον Πάρη να τον κρατούσε άλλος αγκαλιά». Η θέση του γιου μου είναι και θα είναι πάντα δίπλα μου!».

Και υπογράμμισε: «Πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένετε από μια μητέρα που χώρισε; Να πεθάνει μόνη; Βγήκαν σε εκπομπές και έλεγαν “γιατί κρατούσε το παιδί της”. Πάτε καλά; Θα είμαι εγώ μπροστά χέρι χέρι με τον γκόμενο και θα είναι πίσω ο Πάρης να τον κρατάει κάποιος άλλος; Το παιδί μου το υπολογίζω όσο τίποτα. Ο Πάρης είναι ολόκληρος ο κόσμος μου. Δεν θα έκανα τίποτα για να τον «μπερδέψω» ή να τον πληγώσω. Και σαφώς είμαι 100 φορές πιο προσεκτική στο ποιον θα γνωρίσει το παιδί μου, δεν περίμενα εσάς να μου κάνετε υποδείξεις. Όπως είχα δίπλα μου τους φίλους μου και τον γιο μου, έτσι είχα και τον σύντροφό μου. Δεν νομίζω ότι εξέθεσα κάποιον. Μου λέτε ότι εγώ εκθέτω τα προσωπικά μου; Εσείς εκθέτετε τα προσωπικά μου. Δεν ήθελα να μιλήσω για αυτή τη σχέση, ήθελα να την προστατεύσω.

«Και στο τέλος της ημέρας. Το 2μιση χρόνων παιδάκι μου γνώρισε τον σύντροφό μου απλώς ως φίλο μου! Όπως ακριβώς γνωρίζει τον Στηβ, τον Στέφανο, τον Αντρέα και τους κολλητούς μου. Εξαιτίας σας εκτέθηκε ότι έχουμε ρομαντική σχέση. Και κάθεστε σαν τις κατίνες στα πάνελ και λέτε το μακρύ και το κοντό σας! Εσείς είστε ο λόγος που δημοσιεύθηκε και εκτέθηκε η σχέση μου. Μια σχέση που πραγματικά ήθελα να προστατεύσω… Και έχω κάμερες να με ακολουθούν και στην χέστρα! Απλά αφήστε με να ζήσω… πραγματικά όμως».

Και κατέληξε λέγοντας: «Πάω για ύπνο… Να ξεκουραστώ, να αντέξω την γλωσσοφαγιά και τα πρωινάδικα αύριο».

 

 

@j.touni Αφήνω αυτό εδω & πάω για ύπνο να ξεκουραστώ λίγο γιατί θα με ρημάξουν στην γλωσσοφαγιά τα πρωινάδικα αύριο… #φοργιου #μπεσφοργιου #βαιραλ original sound - Ioanna Touni

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση