ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άτακα που θα συζητηθεί από Αλεξανδράκη για Τούνη και τον νέο σύντροφό

«Εγώ δεν θα γυρνούσα ποτέ την πλάτη μου...»

Beautiful People team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στο Πρωινό για την Ιωάννα Τούνη και τη νέα της σχέση.

Ιωάννα Τούνη: Χαμός με γνωστό δημοσιογράφο που την πλησίασε στη Μύκονο Η αντίδραση της - Bívτεo

Αρχικά ανέφερε: «Κανένα σχόλιο για την Ιωάννα Τούνη (σ.σ για την προσωπική της ζωή). Πάντα άξια να είναι. Το μυστήριο της βάφτισης είναι κάτι πολύ ιερό. Ό,τι είναι θα το πει εκείνη. Δεν είμαι εκπρόσωπός της αλλά φίλη της».

Happy Day κατά Τούνη: «Έγινε φίρμα μέσα από τα ΜΜΕ και ...» «Από τη μια το παιδί, από την άλλη το τσαντάκι, από την άλλη το στήθος που φεύγει, δεν γίνεται»

Όταν ρωτήθηκε για μία πρόσφατη ανάρτηση της Ιωάννας είπε: «Που να ξέρω τι εννοεί η Ιωάννα με την ανάρτησή της; Εδώ δεν ξέρω τι γίνεται στη δική μου τη ζωή».

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο Από το ένα χέρι εκείνος και στην αγκαλιά της ο Πάρης

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν δίνω ποτέ συμβουλές για σχέσεις σε φίλες μου. Αν βλέπω ότι είναι καλά, αυτό μου φτάνει».

Και για τις σπόντες της Τούνη για τηλεόραση, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σχολίασε: «Εγώ είμαι αντίθετη ως προς τους influencers που αφήνουν σπόντες για την τηλεόραση. Εγώ είμαι ευγνώμων προς την ελληνική τηλεόραση, δεν θα γυρνούσα ποτέ την πλάτη μου».

 Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Lifestyle  |  Gossip  |  Hotnews

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση