ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη: «Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία...»

«Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία»

Για τα σχόλια που δέχεται μίλησε το πρωί του Σαββάτου 20/4 η Μαίρη Συνατσάκη. «Με παρουσιάζουν ως παράλογη κυρία που ευνουχίζω άντρες» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η επιχειρηματίας και influencer η οποία έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε: «Κάθε φορά που ανεβάζω στα social media κάτι που έχει πιο κοινωνικό περιεχόμενο περνάω μέσα μου τον ίδιο εσωτερικό κύκλο. Δηλαδή ανεβάζω κάτι που πάντα παρεξηγείται, την τρίτη μέρα αναρωτιέμαι γιατί το κάνω αυτό και δεν κάνω μόνο giveaway. Μετά λέω ξέρω γιατί το κάνω, δεν πειράζει και δεν με νοιάζει».

«Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία»

«Κρίθηκα για το βίντεο που ανέβασα για την πατριαρχία γιατί κατάλαβαν ότι εγώ είπα να μην υπάρχουν φύλα, ότι δεν θέλω να υπάρχουν άντρες και γυναίκες, και θέλω να είμαστε ουδέτερα. Με ενοχλεί γιατί παίρνουν τον προβολέα από αυτό που ουσιαστικά λέω. Αυτό που θέλω να πω είναι μπορούμε κάποια στιγμή να γίνουμε ισότιμοι; Δεν μισώ κανέναν, δεν μισώ το αντρικό φύλο. Θέλω να είναι ισότιμο. Οι άντρες πλήττονται εξίσου από την πατριαρχία. (Η πατριαρχία) Τους απαγορεύει να αποτύχουν σε κάτι, να είναι ευαίσθητοι, να μιλήσουν για θέματα ψυχικής υγείας» υπογράμμισε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Με παρουσιάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες, να μην υπάρχουν φύλα, να είναι όλα ουδέτερα και να με βρίζουν χυδαία είναι μια παραπλάνηση που καταλαβαίνω ότι βολεύει. Αλλά εγώ δεν λέω αυτό. Εγώ θα συνεχίσω να λέω αυτό που λέω απλά μάλλον… Πραγματικά λέω ότι ίσως δεν έχω πει τις σωστές λέξεις» συμπλήρωσε.

«Από τον πρώτο μήνα μάθαινα νοηματική στην κόρη μου»

Σε άλλο σημείο η Μαίρη Συνατσάκη αναφέρθηκε στη μητρότητα, την κόρη της Ολίβια, αλλά και τη σχέση της με τον Ίαν Στρατή.

«Η πρώτη της λέξη ήταν γάτα, ούτε μαμά ούτε μπαμπά. Από τον πρώτο μήνα της μάθαινα νοηματική. Είναι χρήσιμο γιατί τα παιδιά έχουν το κλάμα κι εκείνη δεν έχει αυτή την εσωτερική αναστάτωση να επικοινωνήσει αυτά που θέλει» είπε για την κόρη της .«Τη λατρεύω, πονάω σχεδόν από αυτή την αγάπη», ανέφερε συμπληρωματικά. «Ο Ίαν σαν μπαμπάς είναι πάρα πολύ καλός, πάρα πολύ παρών», παραδέχθηκε.

Στην ερώτηση αν ο ερχομός του παιδιού επηρέασε τη ζωή τους ως ζευγάρι απάντησε: «Αντιμετωπίσαμε την πρόκληση του να μην χάσουμε εμάς. Μπήκα με λίγη περισσότερη έπαρση στο κομμάτι, επειδή η επικοινωνία μας πριν από το παιδί ήταν άριστη. Δυσκολεύεσαι, είναι δεδομένο ότι θα συμβεί. Επειδή είχαμε καλή βάση, μιλάμε με έναν διαφορετικό τρόπο τώρα, βαθύναμε κι εμείς λίγο περισσότερο σε αυτά που λέμε, παραδεχτήκαμε περισσότερα πράγματα και το νικάμε».

Πηγή: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση