Beautiful People team
Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στον αέρα του MEGA ανάμεσα στη Νατάσα Γιάμαλη και τον Γιώργο Πατούλη, με αφορμή την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη και τις ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Ο πρόεδρος του ΙΣΑ παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και κατηγόρησε την παρουσιάστρια ότι έχει μετατρέψει τη συζήτηση σε άτυπο δικαστήριο.
«Βόμβα» στην υπόθεση Μαζωνάκη Το συνέδριο όπου μίλησε η Γάκα – Ποιοι υπουργοί συμμετείχαν–Βίντεο
«Έχετε στήσει ένα ωραίο δικαστήριο», της είπε σε έντονο ύφος, υποστηρίζοντας ότι τα Μέσα Ενημέρωσης δεν μπορούν να καταδικάζουν πρόσωπα πριν ολοκληρωθεί η έρευνα.
Ο Γιώργος Πατούλης αρνήθηκε ότι γνώριζε προσωπικά την Ιωάννα Γάκα και ανέφερε ότι ο ΙΣΑ δεν ήταν υπεύθυνος για την επιλογή των ομιλητών στο επίμαχο συνέδριο για τον ιατρικό τουρισμό.
Η Νατάσα Γιάμαλη δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση. Ξεκαθάρισε ότι δουλειά της είναι να θέτει ερωτήματα και ζήτησε εξηγήσεις για την παρουσία του Γιώργου Πατούλη σε ένα συνέδριο στο οποίο συμμετείχε η συγκεκριμένη γιατρός.
«Τα αυτιά μου μια χαρά είναι», του απάντησε, με τους τόνους να ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο.
Ο Γιώργος Πατούλης επέμεινε ότι όποιος διαθέτει στοιχεία για παράνομες πρακτικές πρέπει να καταθέτει επίσημη καταγγελία, ώστε να ακολουθεί ο προβλεπόμενος έλεγχος.
Δείτε το βίντεο εδώ



























