Beautiful People team
Οι δύο αδελφές του τραγουδιστή βιώνουν δύσκολες ώρες, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως ανησυχούν για πιθανές εντάσεις κατά το τελευταίο αντίο.
Η οικογένεια του Γιώργου Μαζωνάκη προετοιμάζεται για την πιο δύσκολη στιγμή: τον τελευταίο αποχαιρετισμό στον αγαπημένο καλλιτέχνη. Πέρα από το βαρύ πένθος, όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βάσω και η Μαρία Μαζωνάκη βρίσκονται αντιμέτωπες και με μία ακόμη αγωνία.
«Μην καθόμαστε τώρα και…» Όλη η Ελλάδα σχολιάζει αυτό που είπε ο Μάνεσης για τον θάνατο του Μαζωνάκη
Τι φέρονται να φοβούνται οι αδελφές του
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο αδελφές ανησυχούν μήπως κατά τη διάρκεια της κηδείας υπάρξουν αποδοκιμασίες, φωνές ή λεκτικές επιθέσεις από ορισμένους παρευρισκόμενους.
Η έντονη συζήτηση που έχει ξεσπάσει στα social media, με αφορμή τις παλαιότερες οικογενειακές διαφορές, φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα. Σκληρά σχόλια και αναπόδεικτες κατηγορίες κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, αυξάνοντας την πίεση που ήδη δέχεται η οικογένεια.
Πρέπει, ωστόσο, να διευκρινιστεί ότι οι συγκεκριμένοι φόβοι δεν έχουν διατυπωθεί δημόσια από τη Βάσω ή τη Μαρία Μαζωνάκη. Παράλληλα, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να συνδέει τις παλαιότερες οικογενειακές εντάσεις με τον θάνατο του τραγουδιστή.
Το τελευταίο αντίο στη Νίκαια
Η σορός του Γιώργου Μαζωνάκη θα τεθεί σε λαϊκή αγρυπνία την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, από τις 19:30, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Νίκαια. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, δίνοντας τη δυνατότητα στους θαυμαστές του να τον αποχαιρετήσουν.
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων, η οικογένεια έχει ζητήσει να πραγματοποιηθούν δωρεές για την ενίσχυση του Humanity Greece, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της.
Οι επόμενες ώρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα φορτισμένες. Η επιθυμία της οικογένειας είναι το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη να πραγματοποιηθεί με ηρεμία, σεβασμό και αγάπη για έναν καλλιτέχνη που άφησε το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό τραγούδι.




























