ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Χέρι, χέρι λίγο μετά τον χωρισμό

Λίγο μετά την ανακοίνωση του τέλους της σχέσης τους, εμφανίστηκαν χέρι-χέρι και όλοι αναρωτιούνται αν είναι και πάλι μαζί

Δέσποινα Άσπρου

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα... ωστόσο τα πράγματα είναι μπερδεμένα, αφού λίγο μετά την από κοινού γνωστοποίηση του τέλους της σχέσης τους, οι δύο τους εθεάθησαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο Μόντε Κάρλο. Ω, ναι!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν από δύο βδομάδες, οι δύο τενίστες ανακοίνωσαν πως τερματίζουν φιλικά τη σχέση τους, μετά από σχεδόν ένα χρόνο κοινής πορείας. Και ενώ όλοι σκεφτήκαμε πως οι δύο τους είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα, ίσως και να βιάστηκαν να γνωστοποιήσουν τον χωρισμό τους... αφού η κάμερα τους κατέγραψε να βολτάρουν στο Μόντε Κάρλο.

Όπως είδαμε σε πλάνα που κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα, το πρώην ζευγάρι αρχικά περπατάει ανέμελο στο Μονακό και έπειτα, τσεκάρει μερικά πανάκριβα αυτοκίνητα, με τον Τσιτσιπά να παίρνει ένα και με την Μπαντόσα στη θέση του συνοδηγού να βολτάρουν. Ακολούθως εθεάθησαν και πάλι πιασμένοι χέρι - χέρι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση