ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσιμιτσέλης: «Υπήρξε σκηνή σε ταινία που με βίαζαν και μόλις τελείωσε κλωτσούσα ό,τι έβρισκα»

Με το που τελείωσε, δεν μιλούσε κανείς, θυμάται για τον πρώτο του μεγάλο ρόλο σε ταινία

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του, επέστρεψε στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα, στα γυρίσματα της ταινίας «Οξυγόνο» όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Τζόυς Ευείδη.

Αναλυτικότερα, ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σκηνή που ο ήρωάς του χτυπούσε την ηθοποιό, αλλά και στη σκηνή που τον βίαζαν. Επιστρέφοντας πίσω στον χρόνο, θυμήθηκε ότι αμέσως μετά το γύρισμα,  είχε τόση ένταση που έβριζε και κλωτσούσε ό,τι βρισκόταν μπροστά του.

«Ήμουν τότε 22 ετών και ξαφνικά κάνω μία μεγάλου μήκους ταινία. Και έχω μια σκηνή που βιάζουν. Για μένα ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος, πολύ δύσκολο. Εμπιστεύτηκα και εγώ Ρέππα - Παπαθανασίου αλλά για μένα όλη τη ταινία ήταν αυτή σκηνή. Με το που τελείωσε αυτή η σκηνή μπορούσα να απολαύσω την ταινία μετά. Πριν είχα έναν κόμπο στο στομάχι για το πώς θα κάνω αυτή τη σκηνή, δεν ήταν καθόλου εύκολο δηλαδή με το που έγινε η σκηνή του βιασμού με το που τελείωσε δεν μιλούσε κανένας. Άρχισα να βρίζω, να κλοτσάω καρέκλες να κλωτσάω ό,τι έβρισκα από αντίδραση από τα νεύρα μου».

Να θυμίσουμε ότι το «Οξυγόνο» είναι μια ελληνική δραματική ταινία του 2003, των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου. Πρωταγωνίστησαν, μεταξύ άλλων οι: Νένα Μεντή, Μαρία Καβογιάννη, Τζόυς Ευείδη, Αλέξης Γεωργούλης και Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση