ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν!»

Ποιος παρουσιαστής βάζει τα πράγματα στη θέση τους;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος της Μπέτυς Μαγγίρα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε για πολλά και με αφορμή το εξώφυλλο, που έκανε πριν κάποιους μήνες για το ''Antivirus'' και το ότι για πρώτη άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για την προσωπική του ζωή, σχολίασε κάποια πράγματα στην παρουσιάστρια.

Όπως ανέφερε: «Δεν ένιωσα την ανάγκη να πω πράγματα για μένα. Το έκανα γιατί νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι σε μια φάση, σε σχέση με τον κόσμο, που τα έχουμε βρει, αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Το κομμάτι “είναι γκέι, δεν είναι γκέι” δεν αφορά κανέναν. Είμαι σε μια φάση που δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε πως είναι μόνος του αυτόν τον καιρό, ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τη σεξουαλικότητά του: «Δεν είμαι σε φάση να μιλήσω, αλλά μιλώντας αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα κάποιος – κάποια να ακούσει κάτι και να πάρει μια δύναμη. Να ακούσει έναν τρόπο σκέψης».

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στο κομμάτι της υιοθεσίας ενός παιδιού, που τα τελευταία χρόνια τον απασχολεί και το ψάχνει, αλλά και στην απώλεια της μητέρας του, που τον στιγμάτισε..

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση