ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τί συμβαίνει με το Νίκο Μουτσινά;

Παραμένει στο νοσοκομείο

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στο νοσοκομείο παραμένει ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έκανε εισαγωγή τη Δευτέρα (29/05), χωρίς να έχει γίνει αρχικά γνωστός ο λόγος.

Ο γνωστός παρουσιαστής τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται με την υγεία του, και όπως ανακοινώθηκε αρχικά από το instagram της εκπομπής του ''Καλό Μεσημεράκι'', δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Παρολ' αυτά κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή του στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και ως εκ τούτου, η εκπομπή αυτές τις ημέρες δεν προβάλλεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Πρωινό», ο Νίκος Μουτσινάς έχει μία φλεγμονή που δεν κατάφερε, να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το περασμένο Σαββατοκύριακο. Πιθανώς αυτή να σχετίζεται με τους πόνους, που είχε στο στομάχι τον τελευταίο καιρό, αν και αυτό δεν είναι σίγουρο. Ο παρουσιαστής πήρε αντιβίωση, η οποία δεν τον βοήθησε κι έτσι αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο στο ρεπορτάζ της εκπομπής: «Παραμένει από το μεσημέρι της Δευτέρας, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάρει εξιτήριο σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μια φλεγμονή, η οποία δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι το σαββατοκύριακο. Πήρε μια αντιβίωση αλλά δεν κατάφερε να την αντιμετωπίσει στο σπίτι και έτσι χρειάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το "Καλό Μεσημεράκι" δεν θα βγει σήμερα και το πιθανότερο είναι να μην βγει και όλη την εβδομάδα. Ωστόσο, ο Νικός Μουτσινάς είναι καλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Στη θέση της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά παίζουν ελληνικές ταινίες, μέχρι εκείνος να μπορέσει να επιστρέψει στο πόστο του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση