ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θοδωρής Μαραντίνης: Ένοχος ο τραγουδιστής!

Στα δικαστήρια με τη Σίσσυ Χρηστίδου - Αυτή είναι η ποινή του

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο τραγουδιστής φέρεται να μην πληρώνει το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών και έτσι το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στα δικαστήρια, καθώς η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Πρώτη έφτασε στα δικαστήρια η Σίσσυ Χρηστίδου, συνοδευόμενη από την κουμπάρα και καλή της φίλη, Χριστίνα Κοντοβά, αλλά και τον Παύλο Σταματόπουλο, ενώ ακολούθησε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο Θοδωρής Μαραντίνης καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την υπόθεση.

Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θέλησε να προβεί σε δηλώσεις και με ευγενικό τρόπο είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν θέλω να μιλήσω. Ζητώ συγγνώμη, γιατί ουσιαστικά κι εσείς κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Αλλά δεν θέλω, δεν θέλω να το κάνω».

 

Πηγή: fthis.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση