ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Λευκωσία,
24 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Συγκλονίζει o Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και κακοποιούσε τη μάνα μου..»

Όσα δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ο γνωστός τράπερ Toquel βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη '' Πρωταγωνιστές'' και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τα οποία όπως ανέφερε ήταν πολύ δύσκολα.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης της τραπ σκηνής, με καταγωγή από την Αλβανία, μίλησε για τις άσχημες καταστάσεις που έζησε ως παιδί, αφού αρχικά, ήρθε στην Ελλάδα παράνομα, όταν ήταν μόλις 9 μηνών. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν, γιατί φτιάξαμε ψεύτικα χαρτιά. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο άνδρας για όλα, που λέμε. Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια, η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία».

Όταν ο Toquel πήγε δημοτικό, ο πατέρας του ξεκίνησε να γίνεται βίαιος. Όπως ο ίδιος ανέφερε: «Μόλις πήγα στο δημοτικό, ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος, η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου, αλλά έπαιζε τζόγο. Έπαιζε πολύ και κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο». 

Βίντεο: open.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gossip  |  Media  |  Ελλάδα  |  Toquel  | 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση