Beautiful People team
Μια δήλωση του Πέτρου Κουσουλού για τη Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται να προσθέσει νέο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό παρασκήνιο του ΑΝΤ1. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για τη δυσαρέσκεια που φέρεται να υπάρχει από την πλευρά της παρουσιάστριας, με αφορμή τις αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού.
Οι ισορροπίες στην τηλεόραση είναι λεπτές και οι αποφάσεις για τις ώρες προβολής των εκπομπών δεν αφήνουν πάντοτε όλους ικανοποιημένους.
Αυτή τη φορά, στο επίκεντρο βρέθηκαν ο Πέτρος Κουσουλός και η Ζέτα Μακρυπούλια, με αφορμή τη μετακίνηση του «Ρουκ Ζουκ» και την παρουσία της ενημερωτικής εκπομπής «Αποκαλύψεις» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.
Η απάντηση του Κουσουλού που προκάλεσε αίσθηση
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στη δημοσιογράφο Ρέα Ιωάννου, ο Πέτρος Κουσουλός κλήθηκε να σχολιάσει τα παράπονα που αποδίδονται στη Ζέτα Μακρυπούλια για τις αλλαγές στην τηλεοπτική της ζώνη.
Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνος που αποφασίζει πότε θα προβάλλεται κάθε εκπομπή και πως οι σχετικές επιλογές ανήκουν αποκλειστικά στη διοίκηση του σταθμού.
«Το πώς αισθάνεται η Ζέτα δεν αφορά εμένα», ήταν η χαρακτηριστική του τοποθέτηση, η οποία έδωσε ιδιαίτερο τόνο στη συζήτηση.
Μάλιστα, χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τον Χάρη Ρώμα, επισημαίνοντας ότι, με την ίδια λογική, θα μπορούσε και εκείνος να διαμαρτύρεται για τις επαναλήψεις του «Κωνσταντίνου και Ελένης», που προβάλλονταν επί χρόνια σε συγκεκριμένη τηλεοπτική ζώνη.
Τι συμβαίνει με το «Ρουκ Ζουκ»;
Η αλλαγή ώρας του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού έχει απασχολήσει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καθώς η ένταξη των «Αποκαλύψεων» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 επηρέασε την καθημερινή διάταξη των εκπομπών.
Δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τη μετακίνηση με δυσαρέσκεια από την πλευρά της Ζέτας Μακρυπούλια, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάποια προσωπική αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές.
Ο Πέτρος Κουσουλός επέλεξε να κρατήσει σαφείς αποστάσεις από τη συγκεκριμένη συζήτηση, υπογραμμίζοντας ουσιαστικά ότι ο κάθε παρουσιαστής έχει τη δική του δουλειά και πως την τελική ευθύνη για τον προγραμματισμό την έχει το κανάλι.
Τι αποκάλυψε για τη δική του εκπομπή
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην προσωρινή αλλαγή ώρας των «Αποκαλύψεων», εξηγώντας ότι πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του ΑΝΤ1, προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη ώθηση στο «Κάτι ψήνεται».
Όπως διευκρίνισε, η αλλαγή διήρκεσε μόλις τέσσερις ημέρες, ενώ διαβεβαίωσε ότι οι σχέσεις του με τον τηλεοπτικό σταθμό παραμένουν εξαιρετικές.
Παράλληλα, αναφέρθηκε με θετικά λόγια στον Νίκο Ευαγγελάτο, αναγνωρίζοντας τη δουλειά και τις επιδόσεις της εκπομπής του.
Η τηλεοπτική κόντρα που συζητιέται
Η τοποθέτηση του Πέτρου Κουσουλού έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο ανταγωνισμός στην απογευματινή ζώνη παραμένει έντονος και κάθε αλλαγή στο πρόγραμμα των καναλιών προκαλεί συζητήσεις.
Το ερώτημα πλέον είναι αν η Ζέτα Μακρυπούλια θα επιλέξει να απαντήσει δημόσια ή αν το θέμα θα παραμείνει στο επίπεδο των τηλεοπτικών σχολίων.
Το βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη δήλωση δεν πέρασε απαρατήρητη, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο συζητήσεων γύρω από τις αποφάσεις του ΑΝΤ1 και τις ισορροπίες ανάμεσα στα πρόσωπα του σταθμού.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.



























