ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor: Η νέα οικειοθελής αποχώρηση που έφερε τα πάνω - κάτω

Ποιος ακολούθησε τα χνάρια του James Καφετζή;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο ήταν το χθεσινό του Survivor, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Οι παίχτες του ριάλιτι επιβίωσης ήρθαν αντιμέτωποι με μια νέα έκπληξη, αφού ο Γιώργος Λιανός σε έκτακτο συμβούλιο ανακοίνωσε πως ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί οριστικά από το Survivor, καθώς το πρόβλημα υγείας που έχει στα γόνατά του, αναγκαστικά θα τον αφήσει εκτός αγωνισμάτων για πολύ καιρό.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα ο Νίκος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο τις προηγούμενες μέρες. Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε συγκεκριμένα: «Ο Νίκος Μπάρτζης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και δυστυχώς ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που θα τον κρατήσει εκτός στίβου μάχης για αρκετό καιρό. Αν και η πρόταση της παραγωγής προς τον Νίκο ήταν να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνισθεί όποτε οι συνθήκες του το επιτρέψουν, γνωρίζετε καλά ότι ο Νίκος είναι ένας παίκτης που δεν του αρέσει καθόλου να κάθεται στον πάγκο και να μην αγωνίζεται. Γι’ αυτό το λόγο πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Survivor».

Η οικειοθελής αυτή αποχώρηση φέρνει νέους κανόνες στο παιχνίδι, αφού πλέον αυτό αλλάζει και γίνεται ατομικό, αλλά μόνο όσον αφορά τα αγωνίσματα ασυλίας και όχι τα αγωνίσματα για τα έπαθλα. Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε τους νέους όρους του ριάλιτι: «Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη το Survivor αλλάζει. Από εδώ και πέρα και η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική, αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του, ενώ στα αγωνίσματα φαγητού και επικοινωνίας θα χωρίζεστε σε δυο ομάδες, διαφορετικές σε κάθε αγώνισμα, επιλέγοντας δυο αρχηγούς κάθε φορά».

Oι παίκτες του Survivor μετά τις ανακοίνώσεις, γύρισαν στην παραλία όπου έκπληκτοι αντίκρυσαν τον Νίκο Μπάρτζη να τους περιμένει. Ο ίδιος τους επισκέφτηκε για να τους αποχαιρετήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους.

Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Γιατί να καταστρέψω όλα; Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία.

Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω».

Στη συνέχεια, αφού αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του φανερά συγκινημένος, αποχώρησε από το παιχνίδι.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση