ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Survivor All Star: Μοιράζει... εξώδικα!

Αυστηρές κυρώσεις για όποιον δε συμμορφωθεί

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Βροχή από εξώδικα με αφορμή το Survivor All Star..

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να στείλει εξώδικα, χθες Τετάρτη (18/01), σε όλους τους μεγάλους ιδιωτικούς σταθμούς! Μέσω αυτών τους απαγορεύει να προβάλλουν τα λεγόμενα spoiler.. Τα εξώδικα επιδόθηκαν συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1, τον Alpha, το Open και το Star και σε αυτά γίνεται λόγος για μετάδοση πληροφοριών, που έχουν με αθέμιτο τρόπο, ενέργειες που συνιστούν παράνομη συμπεριφορά, υποβαθμίζουν το πρόγραμμα και προσβάλλουν τα αποκλειστικά δικαιώματα του καναλιού, που έχει κάνει μια πολύ μεγάλη επένδυση στο Survivor.

Αφορμή για τη νομική κίνηση του σταθμού στάθηκαν τα spoilers σχετικά με το ποιος παίχτης θα αποχωρούσε την Τετάρτη από το ριάλιτι, αφού, όπως ήταν αναμενόμενο, ο σταθμός θεώρησε ότι κάτι τέτοιο πλήττει την τηλεθέαση του προγράμματος.

Μέσω των εξωδίκων, ο ΣΚΑΪ προειδοποιεί πως, όποιο κανάλι δε συμμορφωθεί μέχρι και σήμερα Πέμπτη (19/01), θα του απαγορευτεί να μεταδίδει ξανά αποσπάσματα από τα επεισόδια του Survivor All Star, ενώ θα ακολουθήσουν και κυρώσεις για την αποκατάσταση της οικονομικής ζημιάς που έχει προκαλέσει.

Λογικά, οι σταθμοί θα συμμορφωθούν, όπως έχει συμβεί και σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση