ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο ψυχιατρείο ο Σταμάτης Γαρδέλης

«Τα χάνω όλα....»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην Α' Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί» νοσηλεύεται ο Σταμάτης Γαρδέλης, ύστερα από επικίνδυνες σκέψεις που έκανε, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ο γνωστός ηθοποιός το επιβεβαίωσε στη Σάσα Σταμάτη μιλώντας για τις  τάσεις που ήθελε να θέσει τέρμα στη ζωή του: «Ζήτησα βοήθεια.. Έφτασα στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Την πληροφορία μετέφερε η εφημερίδα On Time, σημειώνοντας ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στο ψυχιατρείο εδώ και μία εβδομάδα. 

Ο ίδιος είχε μιλήσει πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» λέγοντας: «Έχω κάνει ένα αυθαίρετο, το οποίο το έχω τακτοποιήσει με νόμο, το έχω πληρώσει. Η δασική υπηρεσία ήρθε και μου ακύρωσε το πρόστιμο που πλήρωσα, δεν μου δίνει τα λεφτά μου πίσω. Έρχεται η πολεοδομία και μου βάζει νέο πρόστιμο, που αγγίζει τις 80.000 ευρώ».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση